Всяка жена иска да направи правилния избор преди да се

...
Всяка жена иска да направи правилния избор преди да се
Коментари Харесай

Кои зодии са най-добрите съпрузи

Всяка жена желае да направи верния избор преди да се омъжи. Особеностите на характера на мъжете съгласно зодията разкриват кои измежду тях са най-любящите и правилни съпрузи и кои не са толкоз добра партия.

Овен

Мъжът Овен е добър брачен партньор, тъй като е почтен. Той е буен, огнен, постоянно подготвен да се изправи против целия свят поради обичаната си жена. Овенът не е захаросан и насълзен в любовта. Понякога даже е леко недодялан и непредсказуем, само че в никакъв случай няма да ви съобщи.

Телец

Мъжът от зодия Телец е предан. Той е добър избор за брачен партньор, тъй като държи на фамилния уют. Ако се омъжите за Телец знайте, че той ще е подготвен да брани брака си цялостен живот. Трудно е от време на време да се живее с него, тъй като е неуверен, само че е гальовен и безрезервен.

Близнаци

Мъжът Близнаци е любящ, буен и непредсказуем. С него в никакъв случай няма да ви е скучно в любовта и секса. Ще ви подарява с целувки и деликатност, ще употребява всяка опция да ви допре, даже когато просто минавате около него. Това ще ви кара да се чувствате постоянно като супермодел, дори когато не сте в най-хубавата си форма.

Рак

Ракът е прочувствен и сензитивен брачен партньор. Винаги помни, когато имате годишнина и не пропуща да ви направи изненада. За него значими са специфичните моменти в фамилията, които да споделяте дружно. Той не се опасява да демонстрира настроенията и възприятията си пред хора, изключително когато ви се възхищава.

Лъв

Мъжът Лъв е страховит брачен партньор, тъй като е самоуверен. Той ще ви отбрани във всяка обстановка. Съпругите на мъже от зодия Лъв се усещат като принцеси от приказките, които постоянно имат един рицар зад тила си. Лъвовете обичат пътешествията и приключенията, тъй че бракът ви с Лъв ще е белязан от хубави моменти на красиви места.

Дева

Съпругът Дева е работлив. Той постоянно ще прави всичко допустимо да обезпечи нужното на своето семейство. Организиран е, домошар е, обича фамилния уют. Винаги е образец за триумф в работата и фамилията. Никога няма да има от какво да се притеснявате, когато преминавате през сложен миг, тъй като мъжът Дева ще ви разбере и стимулира да се справите.

Везни

Мъжът Везни е същински посланик в брака. Той умее да прави нещата по този начин, че в никакъв случай да не влизате в разногласия и пререкания, единствено в краен случай. Изключително балансиран, мъжът Везни постоянно знае по какъв начин да стопли връзките и да сдобри воюващите страни. Той е умен и знае, че нещата се случват повече с мед, в сравнение с с оцет.

Скорпион

Скорпионът е буен и сантиментален. Неговият неутолим апетит за пристрастеност и фамилиарност ще ви държи постоянно в прелестно напрежение. С него няма да ви е скучно. Той знае по какъв начин да се погрижи във връзката ви всичко да върви хармонично. Обича приключенията и е подготвен да се впуска в тях, от време на време без да мисли.

Стрелец

Съпругът стрелец е оптимист. Той постоянно вижда позитивната страна на нещата, колкото и сложни да са сега. Способен е да дава убеденост и да поддържа половинката си в сложни моменти.

Козирог

Козирогът е един от най-отдадените съпрузи в зодиака. Той е насочен напълно към фамилията. Готов е да се бори до гибел за достойнството на околните си. За него няма по-важно нещо на света от фамилията, колкото и леден и невъзмутим да наподобява. За фамилното богатство Козирогът е подготвен да жертва всичко.

За него връзката с колегата е най-важна и чака същото от другата страна. Винаги работи доста, поради което съпругите на мъже Козирози от време на време се питат кое е преди всичко – работата или фамилията, само че за тях същински значима е фигурата на брачната половинка.

Водолей

Съпрузите от зодия Водолей са извънредно търпеливи. Те рядко изпускат нрава и гнева си, когато се стигне до спор. Водолеят е рицар на търпението и феърплея в борбите. Той прави всичко допустимо да възвърне мира в връзките при всички случаи. Никога няма да се умори или ядоса за нещо, в случай че не е преляла и последната капка на търпението. Разумен е и постоянно преценя обстановките трезво.

Риби

Съпрузите Риби са безкористни. Те постоянно ще са до вас, с цел да ви подадат ръка, когато имате потребност. Мъжът Риби не мисли два пъти, когато става дума за помощ и поддръжка. Той ще е благополучен да го направи от цялото си сърце за дамата, която обича. Без съмнение мъжът от зодия Риби демонстрира жертвоготовност към половинките си, даже да би трябвало да стане от леглото и да отиде до магазина за сладолед, когато ви се прииска. Любовта на мъжа Риби е всепоглъщаща и мощна. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР