Всяка жена иска да намери мъж, който да я обича

...
Всяка жена иска да намери мъж, който да я обича
Коментари Харесай

6 сигурни знака, че трябва да скъсате

Всяка жена желае да откри мъж, който да я обича и цени. Докато търсите, е допустимо да попаднете на хора, които ще ви разочароват и наранят. Ако забележите, че той единствено ви губи времето и не е верният за вас, продължете с усмивка напред в търсене на подобаващия. Със сигурност не е лесна задача да си тръгнете, когато желаете да останете. Затова има няколко знака, които ще ви подскажат, че е време да сложите край. Вижте кои са те:
1. Не ви дава отговор в точния момент
Ако дълго време не дава отговор на известията ви, просто спрете да му пишете. Уверяваме ви, няма прекомерно ангажиран човек. Всеки ще откри време за вас, стига да има желанието да го направи. Не се заблуждавайте, че той е извънредно зает и непрекъснато е на работа. Щом не сте приоритет в живота му, просто си тръгнете.
2. Говори непрекъснато за секс
Ако всичките ви диалози са на тематика секс, то той може би поддържа връзки с вас единствено с цел да ви вкара в леглото. Това значи, че се интересува от тялото ви, а не от това какъв човек сте. Може би се чувствате добре, тъй като прави жестове и похвали, само че щом знаете с каква цел, просто го оставете и намерете човек, който ще оцени характера ви също толкоз, колкото и тялото ви.
3. Не ви обръща внимание
Ако забелязвате, че постоянно си написа с другари в обществените мрежи, само че не намира време да ви отговори или да излезе с вас на разходка, просто го зарежете. Не заслужавате мъж, който ви е сложил на последно място в листа си с цели. Ако постоянно отсрочва срещите ви с глупави оправдания, то той просто няма предпочитание да прекарва времето си с вас, само че не желае да ви го каже непосредствено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР