Всяка жена иска да изглежда стилно и привлекателно, без значение

...
Всяка жена иска да изглежда стилно и привлекателно, без значение
Коментари Харесай

Безценни трикове, благодарение на които ще изглеждате супер стилна и секси

Всяка жена желае да наподобява стилно и привлекателно, без значение от своята възраст. Днес ти предлагаме няколко съвета, с които да постигнеш оня грациозен жанр, който виждаме в стилните списания.

1. Полите и роклите вид „ молив “
Тези поли и рокли са страхотни, защото издължават фигурата и прикриват някои дефекти. Най-добре е да заложиш на висока талия и дължина до коляното. Цветът може да е всевъзможен, с изключение на фрапантен неон.

2. Панталоните
За панталоните предлагаме елементарните едноцветни модели без непотребни украшения – пайетите и кристалите рядко вършат панталоните по-елегантни. От другата страна, е добре да заложиш на хубав колан, който да е стилният акцент в облеклото ти.

3. Различните комбинации
Освежи класическия си жанр с ярки цветове и десени. Най-важното е да не използваш повече от три цвята в една композиция.

4. Пастелни цветове
Различните нюанси носят друг заряд и е изключително значимо да подбереш верните цветове за теб. Бледосиньото ще те подмлади, а жълтото рядко е уместно. Обърни особено внимание на тези пастелни цветове: бежово, слонова кост, светлокафяво, бяло и сиво.

5. Удобните токчета
Ако високите ти токчета събират прахуляк в шкафа, защото ги носиш единствено на специфични събития, е време да си купиш един комфортен чифт със приблизително висок ток, който може да се носи ежедневно. Така хем ще си стилна, хем ще ти е комфортно.

6. Детайлите
При облеклата е най-добре да се придържаш към класиките, само че при аксесоарите в действителност можеш да развихриш фантазията си. Съветваме те от време на време да носиш стилна шапка или солидно украшение. Елегантната брошка и ярките обувки също са забавни акценти.

7. Няколко неща, които е належащо да избягваш:

Късите поли: Остави късите поли на тийнейджърките, те не са подобаващи за една изискана дама.

Дълбоките деколтета: Причината е същата – множеството дълбоки деколтета не стоят стилно, а на ниска цена.

Тениски със занимателни надписи: Ако си на 35 множеството занимателни тийнейджърски тениски няма да ти подхождат, само че по тази причина пък има колкото искаш други варианти.

Дрехи, които са прекомерно необятни: Недей да прикриваш фигурата си с прекомерно необятни облекла. Вместо това се научи да акцентираш върху качествата си и да прикриваш минусите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР