Всяка жена има различен подход към мъжете. Някои се страхуват

...
Всяка жена има различен подход към мъжете. Някои се страхуват
Коментари Харесай

Как прелъстявате мъжете според зодията

Всяка жена има друг метод към мъжете. Някои се опасяват да демонстрират качествата си, а други имат потребност от малко упътвания. Трети пък са същински специалисти и с лекост превземат всеки мъж, за който помислят. Чудили ли сте се за какво е по този начин?
Зодиакалният знак оказва голямо въздействие върху държанието на дамите с мъжкото съсловие. От това коя зодия сте зависи по какъв начин мъжете гледат на вас и какво ги притегля в държанието ви.
Овен
Те излъчват особена сила, която безусловно заразява близките. Ентусиазмът, с който дамата Овен прави всяко едно деяние, притегля мъжете като магнит.
Телец
Това са хора, които са крепко стъпили на земята. Те са доста чувствени натури и притеглят с класата, която излъчват. Телците от време на време прекаляват с ината си, само че позитивните им качества доминират.
Близнаци
С тях в никакъв случай не е скучно, те са извънредно енергични и постоянно търсят нови завършения. Гледат в бъдещето и постоянно вършат проекти за него. Това притегля всеки мъж.
Рак
Това, което притегля представителите на мъжката половина от човечеството в Раците, е тяхната преданост към половинките им. Те обгрижват индивида до себе си и са доста всеотдайни, всеки мъж се усеща късметлия с тях.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР