Всяка жена има различен критерий за перфектния мъж, но едно

...
Всяка жена има различен критерий за перфектния мъж, но едно
Коментари Харесай

Ето шест признака, че в него няма нито капка самочувствие

Всяка жена има друг аршин за съвършения мъж, само че едно от условията в никакъв случай не се трансформира, без значение от другите усети и то е самочувствието. Няма по-секси мъж от този, които е самонадеян и работи уверено и няма по-непривлекателен от този, който избива комплекси и не е сигурен в себе си. Понякога вторият тип е сложен за различаване, защото множеството господа съумяват да се научат да прикриват неналичието си на самочувствие, само че ние сме тук, с цел да ви помогнем. Ето кои 7 признака издават, че си имате работа с цялостен комплексар, вместо със секси самонадеян мъж:

1.Ако той следи всичките ви известия и цялата ти интензивност онлайн
Ако той знае постоянно по кое време сте на линия, от кого получавате известия и следи кой ви харесва фотосите – честито! Имате си комплексар от класа. В случай, че той ви кара да се чувствате отговорни и се съмнява в предаността ви, просто тъй като някой ви написа или ви харесва постовете, просто се лишете от компанията на този господин. Той е спешно нерешителен и ви умолява за внимание. Адски несекси!

2. Постоянно се съмнява в възприятията ви
Както към този момент споменахме, неуверените мъже имат потребност от рисково доста внимание и когато вие не им го осигурявате, те търсят нападателни способи да си го набират. Най-често го вършат, като непрекъснато задават въпроси като: „ Ти мен не ме ли харесваш? “, „ Кога ще отмениш някой ангажимент, с цел да се забележим? “, „ Обичаш ли ме въобще? “ и други С две думи – увереният мъж знае с кого се захваща и няма да има потребност да потвърждавате възприятията си към него през 5 минути.

3. Държи ви сметка за връзките ви с сътрудниците
Този очевидно желае да упражнява сериозен надзор над живота ви, а това не е по никакъв начин добре. Още по-лошо би било, в случай че сте сътрудници, тъй като това може да попречи на работата ви. Но в случай че той просто следи по какъв начин поддържате връзка с останалите работещи в офиса и ви държи сметка за това, че сте се усмихнали на някого или че сте „ прекомерно общителни “, просто бягайте. Този тормоз няма да спре скоро, тъй като той вижда конкуренция във всеки ваш сътрудник.

4. Разпитва ви прекомерно доста за някогашните
Не, този човек не желае да научи освен това за вас, а за това дали има някакъв късмет към момента да контактувате с някогашните. Също по този начин ще търси мотиви да акцентира своите качества пред техните дефекти. Просто тъй като има потребността да го прави, въпреки всичко няма самочувствие. Внимавайте тъкмо какво му споделяте, най-добре не влагайте страсти и не прекалявайте със шерването на обстоятелства.

5. Той е истерично заинтригуван от бъдещите ви проекти
Неувереният в себе си мъж ще желае да обладае цялото ви време и няма да остави да си вършиме проекти без него. Не се учудвайте, в случай че още първоначално стартира да ви пита постоянно по кое време планирате да се омъжите или да забременеете. Той просто е като удавник за сламка. Мъжете, които харесват пухкави дами, са доста по-добри от тези, които се влюбват в слаби

6. Иска да обсеби заниманията ви и цялото ви свободно време
Ако той желае да знае всяка детайлност от това с кого сте говорили в офиса, до кого сте седяли в метрото и какъв брой души имаше във фитнеса по време на тренировката ви, значи работата не е на добре. Мъжът до вас би трябвало да утвърждава заниманията ви, стига те да ви вършат щастливи и в никакъв случай няма да ви пита в детайлности кого сте срещнали денем, в случай че има убеденост в себе си. Ако той прави тези неща, значи желае да упражни цялостен надзор над времето ви, а вие заслужавате нещо надалеч по-добро.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР