Всяка жена е уникална в предпочитанията, нагласите и ценностите си.

...
Всяка жена е уникална в предпочитанията, нагласите и ценностите си.
Коментари Харесай

Какви мъже харесват жените според зодията си?

Всяка жена е неповторима в желанията, настройките и полезностите си. Няма две идентични представителки на знака Овен и не можем с чиста съвест да слагаме всички Лъвици под общия знаменател на капризни, високомерни и горди дами, които мъчно можеш да задоволиш.

Въпреки това обаче нежните половини от дванадесетте зодиакални знака имат нещо общо. И в случай че на влюбените господа им е мъчно да вникнат в комплицираните дипли на женската душа, а още по-недоловим се оказва гласът на интуицията им, първоначално могат да се извърнат към този прекомерно генерализиран, само че въпреки всичко някакъв справочник по дванадесетте вида женска душeвност. Единствено ви е нужно да знаете коя зодия е господарката на вашето сърце, с цел да се ориентирате до каква степен би ви обърнала внимание, както и какви качества, без да изневерявате на същността си - можете да насърчавате в себе си, с цел да я спечелите.

За дамите Овен е неотложно да се знае, че толерантността им към несигурността в мъжете клони към минус безконечност. Впечатляват се от спокойни, самоуверени видове, само че никога напудрени мачовци - единствено натурални ошлайфали се мъже с достоверни достижения, които излъчват достойнство. Жените Овен не са майчински вид и не очаквайте от тях да се впечатлят от сълзливи истории и кършене на пръсти. Те желаят герои , които падат, само че незабавно по-късно изтупват праха и са още веднъж на кръга. Импулсивни са и обичат омаята на неочакваната химическа реакция сред мъжки и женски взор. Затова, не си ли я впечатлил до момента, не помни за нея.

Жените Телец са чувствени и обичат да бъдат глезени. Винаги ще виждат оня мъж, който ги кара да се усещат специфични посредством цветя, изискана вечеря на свещи, тънък белгийски шоколад - изобщо представителките на този земен знак си падат по простичките удоволствия в живота, които насищат на първо място сетивата им. Тази крепко стъпила на земята дама държи на сигурността и напълно не би обърнала внимание на хвърчащ в облаците Дон Жуан. Ако ѝ докажете, че сте заможен на воля, проекти и реализирана сигурност, тя ще бъде ваша.
 обич iStock/Getty Images-->
Близначките са многолики, както се досещате, по тази причина и вие би трябвало да се заредите с цялостен боеприпас от изненади, като измежду тях отделете особено място за общата ви просвета, познанията в областите, които вълнуват и нея, и вас, любознателността и смислените диалози . Тази госпожица обича дългите диалози и интелектуалните провокации, по тази причина нарочи ли ви за ерудит, в забрадка ви е вързана. В никакъв случай не си мислете, че ще оцени сухарско философстване обаче. Нямате ли свежо възприятие за комизъм , не я бройте за евентуална опция.

Раците са чувствителни души - не се подлъгвайте от строгия ѝ бизнес жанр, когато е на бойното поле. Извън обстановка на готовност тя е прочувствена, съчувствена и свенлива. Има потребност от човек, който търпеливо и никога надменно ще завоюва сърцето ѝ с основателното заричане за дом-крепост, фамилно гнездо и неотклонна поддръжка против бурите, които бушуват в света на открито. Не я пресирайте, а започнете с дребни стъпки да я печелите, отвоювайки сантиметър по сантиметър територии от нейното сърце. Ако не възнамерявате да се обвържете съществено, стойте надалеч.

Лъвицата излъчва толкоз впечатляваща сила, че в никакъв случай не остава незабелязана. Дълбоко в себе си тя е уверена, че заслужава да бъде на трона на мъжкото сърце и чака уместно кралско отношение . Затова ще оцени щедростта и ще презре дребнавостта. Не се скъпете за блестящи дарове и не се опитвайте да я метнете с ментета. Няма да избегнете презрителното ѝ равнодушие. Всички ваши старания да ѝ покажете почитание, внимание, обич и удивление ще бъдат възнаградени с топлата ѝ усмивка единствено за вас и чувството, че сте стопанин на света. Тя знае по какъв начин се прави това.

Девите държат на дребните жестове и ще извърнат внимание на всеки подробност от вашето държание, облекло и сюжет за флирт. Може би си мислите, че летвата на тази нежна дама е прекомерно висока и ще ви простреля с някоя сериозна забележка. Но Девата нормално ще резервира за себе си всяко омерзение и ще ви подмине с другарски жест. Ако пък ви направи забележка за нещо, знайте, че имате някакъв (втори) късмет да спечелите благосклонността ѝ. Тя ви го дава. Защото е подготвена да ви влезе в ситуацията и да прояви съчувствие. Ще я впечатлите доста повече с разсъдителност и предвидливост, в сравнение с със скъпотия и кич.

Везните са придирчиви - на тях им се поставя единствено каймакът на обществения микс. Жената Везни е положила много старания за външния си тип, за блестящия си разум, за маниерите и възпитанието си и по тази причина чака най-малко толкоз от мъжа, който ще дръзне да я ухажва. Заредете се с безчет тематики за вълнуващи диалози, покажете ѝ, че в душата ви гъмжи от житейски опит, в главата ви - от ексцентрични хрумвания за сантименталните ви вечери, а в сърцето ви - от място за нея. Тя обича да спори и ще чака от вас да бъдете недостижими даже за личното ѝ равнище. Но никога не излизайте отвън очертанията на положителния цивилизован звук.

Дамите , родени под знака на Скорпиона, не са лесна хапка. Те държат на персоналното пространство и с съмнение гледат на всевъзможни смешни (в техните очи) опити за фамилиарничене. Ще ви държат на отдалеченост, до момента в който не са уверени, че си заслужавате. Но в никакъв случай няма да ви пуснат да си отидете, в случай че зарегистрират в себе си интерес към вас. Ще ви държат на каишка, регулирайки дистанцията сред неустоимото привличане на магнетичния взор и студеното оттегляне в тайните палати на трагичната душа. Впечатляват ги мощни, властни натури, които имат най-малко една пристрастеност в живота - била тя изкуство, рисков спорт или упоритост. Жената Скорпион не се впечатлява от евтини смешки, само че пък прави оценка прозорливия разум и черния комизъм. Ако нямате желание да стигнете до края и да изпиете горчивата чаша с нея, не си правете труда да стартирате каквато и да било борба за нея.

Жената Стрелец ще откликне благосклонно на опитите ви за ухажване, в случай че сте безгрижен дух, който може да ѝ споделя за далечни земи и завършения на духа. Живейте огромно, пълнокръвно и смело и тя ще ви последва. Ако нямате визия за бъдещето си най-малко 10 години напред, в случай че нямате грандиозни фантазии, които преследвате с хъс и жар, изобщо не се занимавайте с нея. Истинската обич я вълнува надълбоко, само че няма да направи компромис за нещо по-малко от това. Разпознае ли храбрия ви дух - а това няма да ѝ убегне още на първата среща - ще бъде до вас като муза и равнопоставен сътрудник по достижения.
 обич iStock/Getty Images
Жената Козирог е могъща мощ. Тя е олицетворение на жанр, упоритост и класа. Тя ще оцени мъж с тежест в обществената подчиненост, само че и в специалността си . Единствено самоуверени, постоянни и осъществени ухажори биха привлекли вниманието на тази сериозна дама, която не търпи отстъпчивост и неудачие. Подозрителна е към тези, които оставят всичко на ориста, шанса или провидението. Затова, в случай че желаете да спечелите сърцето ѝ, изградете си желязна тактика, започвайки с изследване на най-дребните ѝ привички. Усилията ви ще бъдат оценени и възнаградени.

Водолеите от нежния пол ще ви извърнат внимание, в случай че сте индивидуалисти със лично мнение, обществено ангажирани, широкомислещи, световно насочени персони, които ценят същинското другарство. Тези дами ще гледат през вас и ще виждат същинската ви същина, без да се впечатляват изключително от обществен статус и материални атрибути. Слабо ще се смути от стандартни спънки, расови и културни разлики. Бъдете себе си, бъдете умни, ексцентрични и откровени - това ще я завоюва.
 обич ThinkStock/Getty Images
Нежната и сензитивна душа на Рибите ще се развълнува от всеки момък, който с лекост влиза в ролята на с пасител , страдалец и жертва. Тези дами чуват песента на сърцето и трепетите на най-съкровените ви мисли. Те ви усещат надълбоко. И елементарно можете да ги заблудите, само че в никакъв случай не си позволявайте да злоупотребявате с привидната им лековерност и доверчивост. Ще бъдете осъдени от божия яд. Развихрете въображението си и ще ги спечелите с изящните средства на изкуството, киното и... виното. Създайте атмосфера на неземна романтика и магнетчност и ще си спечелите най-вярната обичана, която и рана ще превърже, и чело ще погали, и сладка нега след буйна нощ ще остави.
 обич ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР