Всяка химическа лаборатория може да произведе веществото от групата токсични

...
Всяка химическа лаборатория може да произведе веществото от групата токсични
Коментари Харесай

Рецептата за новичок публикувана в книга

Всяка химическа лаборатория може да създаде веществото от групата токсични бойни сътрудници " Новичок ", откакто беше оповестена книга, в която се разказва методът за това, заяви пред " Спутник " един от основателите на нервно-паралитичния сътрудник - Леонид Ринк.

На 2 септември представителят на немското държавно управление разгласи, че според осъществените токсикологични разбори съветският опозиционер Алексей Навални е бил токсичен точно с " Новичок ".

По тази причина Германия желае пояснения от Русия, до момента в който Москва на собствен ред чака отговори от Берлин по случая, напомни news.bg.

Ринк подсети, че се е публикувала книга за " Новичок ", в която се разкрива класифицирана информация. Той акцентира и че създателят на изданието - Вил Мирзаянов, в действителност не е създал веществото.

" Той разкри на всички терористи по какъв начин да основат " Новичок " във всяка лаборатория, която разполага с екстрактори ", съобщи химикът.

Ринк е безапелационен, че Мирзаянов " би трябвало да се извини на прокуратурата, държавните органи за сигурност и страната поради разкриването на класифицирана информация в книгата, а по-късно да изиска амнистия от цялата интернационална общественост болести цялостното изложение на " Новичок ".

В свои предходни изяви Ринк сложи под въпрос отравянето на съветския деятел точно с " Новичок " с аргумента, че Навални нямал признаци, които да потвърдят тези изказвания. Той акцентира, че веществото е смъртоносно на 100%.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР