Всяка година в България се реализират над 200 000 сделки

...
Всяка година в България се реализират над 200 000 сделки
Коментари Харесай

Днес започва безплатният курс за брокери на недвижими имоти в Нет Ит


Всяка година в България се осъществят над 200 000 покупко-продажби за сделки на недвижима благосъстоятелност в цялата страна. Възходящият тренд на цените на парцелите в последните години и този огромен размер покупко-продажби основават отличен бизнес климат за организациите за недвижими парцели. Клиентите им биват таксувани с комисиона в размер сред 2% и 3% от цената на договорката, а комисионна заплащат по едно и също време и продавача и купувача. Да навлезеш на този перспективен пазар обаче надалеч не е елементарно, а професионалната подготовка за този тип активност съвсем липсва в страната.

За да запълнят тази липса, Бизнес академията на Нет Ит сътвориха професионално образование за брокери на недвижими парцели, което е разграничено в 2 елементи. Курсът на образование трае близо година и приключва с държавен изпит, като сполучливо приключилите фрагменти получават държавна тапия за подготовка по специалност „ Брокер на недвижими парцели “. По този метод миналите през Бизнес академията се трансформират в правоспособни брокери с право на работа на пазара на недвижима благосъстоятелност в България и по света.

Днес, 17.11.2020 започва първото равнище от курса , което е изцяло гратис и цели да вкара искащите курсисти в света на покупко-продажбите с недвижими парцели. Обучението се организира в предпазена среда – онлайн. Срещите са онлайн и всички участници могат да задават въпроси в действително време. Онези от тях, които желаят да придобият специалността „ Брокер на недвижими парцели “ ще би трябвало в края на безплатното равнище да положат изпит, който се заплаща със алегорична такса. След този изпит, те ще получат документ за преминатото образование до тук, а оценката от него ще служи за кандидатстване за професионалната стратегия – равнище 2.

Ниво 2 от образованието е доста по-задълбочено и дълготрайно и в него на процедура се разкриват всички тънкости и специфики на специалността.

Участниците учат в дребни групи, още веднъж онлайн и минават през на практика ориентиран образователен проект, който ги сблъсква с всички провокации с които всекидневно се оправят брокерите от практиката.

Студентите ще учат градоустройство, особености на другите типове строителство, по какъв начин да популяризират недвижимите парцели, по какъв начин да водят договаряния, по какъв начин да отсяват действителните клиенти от „ кухите “ и по какъв метод да оформят документите за всяка договорка.

Ще бъдат прегледани в елементи и законовите положения при които се осъществят покупко-продажбите, по какъв начин става прехвърлянето на благосъстоятелност, какви права има върху недвижимата благосъстоятелност и доста други.

Държавният изпит в края на равнище 2 се организира съгласно наредбите на МОН в присъствена форма, в кампуса на академията в София. Той се състои от част доктрина и част процедура, а сполучливото му полагане подсигурява дееспособност като „ Брокер на недвижими парцели “.

Ако желаете и вие да разберете, дали специалността на брокера е вашата нова посока в кариерен проект, не пропускайте безплатния курс. Записването за него може да извършите тук: https://businessacademy.bg/index.php?q=course&id=137

Ако имате въпроси, можете да се свържете с Бизнес академията на Нет Ит и на народен телефон 070016004.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР