Всяка година според източния хороскоп преминава под контрола на едно

...
Всяка година според източния хороскоп преминава под контрола на едно
Коментари Харесай

2023 е тук: какво да очакваме от годината на Черния Воден Заек

Всяка година съгласно източния хороскоп минава под контрола на едно или друго животно-покровител. Експертите описаха кое животно ще бъде отпред на 2023 и по какъв начин това ще повлияе на международните събития, както и на ориста на хората.

Ако Тигърът ни е принудил да се затворим в себе си, то Заекът ще ни научи на вътрешно избавление. Това е двусмислено животно-покровител, тъй че е значимо да знаете всички капани на интервала на неговото царуване.

Животно амулет 2023
 image2_16x9.png Съдбовното значение на цифрата 2023 и по какъв начин да използваме силата му през новата година На фокус
2023 година съгласно източния календар ще бъде ръководена от Заека. Това животно въплъщава динамичност, експедитивност, храброст. Годината на Тигъра беше много сложна, само че Заекът ще ни помогне да поправяме минусите и проблемите си.

Елементите са от огромно значение. Това ще бъде годината на Черния Воден заек. Водата не е обвързвана с динамичност, тъй че ще има някакъв дисонанс сред нея и новия настойник. Това значи, че доста събития ще бъдат непредвидими. Намирането на удобен темп на живот ще стане доста мъчно.
 Какво ще ни донесе 2023 в другите сфери съгласно източния календар  Какво ще ни донесе 2023 в другите сфери съгласно източния календар  Какво ще ни донесе 2023 в другите сфери съгласно източния календар  Какво ще ни донесе 2023 в другите сфери съгласно източния календар
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР