Всяка година според източния хороскоп преминава под контрола на едно

...
Всяка година според източния хороскоп преминава под контрола на едно
Коментари Харесай

2023 наближава: какво да очакваме от годината на Черния Воден Заек

Всяка година съгласно източния хороскоп минава под контрола на едно или друго животно-покровител. Експертите описаха кое животно ще бъде отпред на 2023 и по какъв начин това ще повлияе на международните събития, както и на ориста на хората.

 

Ако Тигърът ни е принудил да се затворим в себе си, то Заекът ще ни научи на вътрешно избавление. Това е двусмислено животно-покровител, тъй че е значимо да знаете всички капани на интервала на неговото царуване.

 

Животно амулет 2023

2023 година съгласно източния календар ще бъде ръководена от Заека. Това животно въплъщава динамичност, експедитивност, храброст. Годината на Тигъра беше много сложна, само че Заекът ще ни помогне да поправяме минусите и проблемите си.

 

Елементите са от огромно значение. Това ще бъде годината на Черния Воден заек. Водата не е обвързвана с динамичност, тъй че ще има някакъв дисонанс сред нея и новия настойник. Това значи, че доста събития ще бъдат непредвидими. Намирането на удобен темп на живот ще стане доста мъчно.

 

Първото нещо, което ни интересува, е обстановката в света. Невъзможно е да се планува авансово какво ще се случи, само че като се има поради, че Водният Заек ще бъде отпред, можете да се опитате да познаете по какъв начин ще се развият събитията. Възможно е да има няколко варианти. Глобалната политическа рецесия и проблемите в връзките сред страните ще се изострят доста, само че заради това ще изчезнат доста по-бързо. Тази алтернатива не може да се назова неприятна, тъй като е доста по-добра от дълготрайно решение на проблеми. Изглежда, че Заекът усилва скоростта на разиграване на събитията.

 

Вторият вид е различно ускорение и закъснение на събитията. Ситуацията или ще ескалира, или ще се забави. Това се дължи на дисонанса сред философията на Заека и силата на детайлите на Водата. От друга страна, в случай че обстановката ескалира и по-късно се върне към относителна непоклатимост, ще стане доста по-лесно да се планува по-нататъшното развиване на събитията. В последна сметка обстановката ще се уравновеси. В света ще се откри нов ред, само че какъв ще стане най-вероятно към края на пролетта.

 

Що се отнася до живота на всеки обособен човек като цяло, коства си да стартираме прогнозата за 2023 година от сферата на финансите. Експертите в региона на източните прогнози считат, че всеки от нас ще би трябвало да стане малко по-смел. Това не значи, че е належащо да поемате опасности и непрекъснато да търсите някакво премеждие. Умерената храброст е най-хубавият другар на всеки предприемач или бизнесдама. Ако желаете да разширите зоната на въздействие, ще би трябвало да действате уверено.

 

Отлагането и страхът могат да сведат до най-малко опциите за обогатяване. През тази година би трябвало да потърсите салдото сред почивката и упоритата работа, прахосничеството и алчността. Победителите ще бъдат тези от нас, които могат да се приспособяват към преобладаващите външни условия и обстановка.

 

Любов и другарство

В любовта Заекът ще оказва помощ и на предприемчивите хора. Без малко храброст доста от нас няма да могат да станат по-щастливи и да намерят любовта. В годината на Заека нищо не става на вятъра. Трябва да имате поради това, с цел да не губите време в празни упования за знамение. Чудесата няма да се случат, в случай че седите със скръстени ръце.

 

Любовната сфера ще изисква от нас, в случай че не убеденост, то най-малко вяра за най-хубавото. Същото може да се каже и за другарството и фамилните връзки. Ако мислите положително, тогава общуването с хората ще ви носи наслаждение и наслада. В противоположен случай другите ще почувстват вашия негативизъм и отрицателно отношение, а малко хора желаят да поддържат връзка с отрицателни персони.

 

Като цяло годината за обособените хора може да бъде извънредно сложна. Източните мъдреци поучават да запазите успокоение и никога да не подкрепяте конфликтни обстановки, в противоположен случай проблемите ще стартират да се появяват и нарастват като снежна топка.

 

Източник: Edna

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР