Всяка година обявяваме нашите приоритети в декларация. Един от най-основните

...
Всяка година обявяваме нашите приоритети в декларация. Един от най-основните
Коментари Харесай

КРИБ за Румен Радев: Не приемаме съвети от хора, които не знаят колко струва хляба

Всяка година разгласяваме нашите цели в декларация. Един от най-основните ни цели постоянно е бил опазване на данъчната система и плоския налог. Тази година взехме решение да не включваме този приоритет в нашата декларация, тъй като мислихме, че данъчната система към този момент е даденост и виждате какво се случва.

Това съобщи в предаването " Плюс минус " по Нова телевизия изпълнителният шеф на КРИБ Евгений Иванов, който разяснява вчерашния апел на президента Румен Радев за смяна в данъчната система и въвеждането на напредничав налог. " От доста години се приказва за премахването на плоския налог. Това го вършат от опозицията, главно Българска социалистическа партия, неуспели техни вицепремиери, които банкрутираха банки и направиха по този начин, че един $ да е 3000 лв.. В това говорене нямаше ужасно до момента.

Страшното стана през вчерашния ден, когато президентът се намеси и отбрани своята партия. Ние знаем по какъв начин се прави стопанска система и ни е мъчно да одобряваме препоръки от хора, които не знаят какъв брой коства хляба, тъй като цялостен живот са били на трапезария храна. Ние помним интервала преди 2008 година, когато всички богати не плащаха никакви налози и всичко минаваше през офшорки. В случая аз приказвам от името на КРИБ, тъй като тогава водих диалози и съумях да убедя ръководещите в лицето на Сергей Станишев и Йордан Цонев, че плоският налог от 10% е най-хубавото за България. Това стана факт и в този момент ме е боязън, че с това говорене за промяна на данъчната система нещата отново ще отидат на зле ", съобщи Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР