Всяка година най-големите имена от света на гейминга се събират

...
Всяка година най-големите имена от света на гейминга се събират
Коментари Харесай

E3 2019: най-интересните трейлъри и клипове на едно място!

Всяка година най-големите имена от света на гейминга се събират в Лос Анджелис за провеждането на Electronic Entertainment Expo или E3. А през 2019-та въпреки да нямаше бомбастични анонси, имаше извънредно доста нови игри... както и Киану Рийвс (Keanu Reeves).

Разбрахме, че идващият Xbox – с кодово название Project Scarlett – ще се появи в края на 2020-та и ще е 4 пъти по-мощен от Xbox One X. Джордж Мартин (George R. R. Martin) оказва помощ за сюжета на новата игра на From Software Elden Ring. Star Wars Jedi: Fallen Order впечатли по много параграфи с първите си геймплей фрагменти, само че и породи много въпросителни.

 E3 2019: най-интересните филмови откъси и клипове на едно място!

Nintendo си замълчаха за доста игри, които чакаме – от Metroid Prime 4 и Animal Crossing, до Bayonetta 3, само че пък оповестиха продължението на Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ubisoft оповестиха половин дузина Tom Clancy планове, както и Watch Dogs: Legion. Римейка на Final Fantasy VII най-сетне идва, плюс анонс на римейка на Final Fantasy VIII. Square Enix и Crystal Dynamics оповестиха Marvel " s Avengers, който няма да има общо с историята или актьорите от филмите, само че пък наподобява в действителност впечатляващо.

 E3 2019: най-интересните филмови откъси и клипове на едно място!

Какво още? Десетки анонси на инди игри, Xbox Game Pass за PC, Halo Infinite ще излезе с премиерата на новият Xbox, Microsoft купуват Double Fine на Тим Шейфър (Tim Schafer). И още толкоз доста вести и анонси, въпреки и с отсъствието на Sony и обичайно слабото наличие на Еlectronic Аrts.

 E3 2019: най-интересните филмови откъси и клипове на едно място!

Разбира се, в обособен материал и надалеч по-голям подробност, ще отделим повече внимание на най-значимото гейминг събитие за годината. А в този момент, дано се фокусираме върху над 40 от най-запомнящите се филмови откъси, синематици и геймплей клипове от E3 2019.

















































































Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР