Всяка година наградите Джеймс Дайсън се връчват за достижения в

...
Всяка година наградите Джеймс Дайсън се връчват за достижения в
Коментари Харесай

Дизайнер създаде дрехи, които растат заедно с детето

Всяка година премиите Джеймс Дайсън се връчват за постижения в региона на дизайна и конструирането. Един от победителите  тази година предлага революционно нов метод за обличане на децата. Изобретателят е  Райан Ясин, експерт по галактическа техника  от Лондон. За откритието си той употребява правилата залегнали в специалността му, като основава материал, който пораства дружно с децата. Изобретените от него облекла икономисват доста средства на родителите на бързо израстващите облеклата си деца, изключително през първите им три години.

Дрехите са ушити от специфична непромокаема материя, която може да се пере в пералня и е скроена по този начин, че с времето в което детето израства да се отпуска и уголемява. Дрехите от тази материя подлежат на преработване, като по този начин ще понижат детските облекла изхвърляни бързо,  след релативно къса приложимост.

Ясин е нарекъл стилната си линия за деца Petit Pli. Досега е основал над 500 модела, като ще употребява сумата от премията с цел да разшири още повече бизнеса си.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР