Всяка година на 9-ти май, Пловдивско певческо дружество Ангел Букорещлиев“

...
Всяка година на 9-ти май, Пловдивско певческо дружество Ангел Букорещлиев“
Коментари Харесай

Хор „Ангел Букорещлиев“ с концерт на 9 май


Всяка година на 9-ти май, Пловдивско певческо сдружение „ Ангел Букорещлиев “ провежда един от най-очакваните концерти в града – особено музикално събитие, отдадено на Деня на мира, солидарността и единството на Обединена Европа. Този значим за европейската история ден се отбелязва от всички 27 страни членки на Европейския съюз и е знак на мир и съдействие сред народите.

Тазгодишната празнична стратегия дава обещание да бъде незабравима, с присъединяване на изключителни реализатори като Стилиян Дерменджиев, Зорница Гребчева, Мариян Стефанов и други. Тяхната музикална изява ще ни подсети за значимостта на мирното взаимно битие и културното многообразие, което е главен дирек на европейската еднаквост.

Пловдивчани и посетители на града са поканени да се причислят към този музикален празник на 9-ти май от 18:30 часа, на стълбите на Каменица . Това е опция да се насладят на превъзходна музика и да се почувстват част от почитания и показателен миг за европейската общественост.

Събитието, което ще радва душите на меломани и ценители на изкуството е част от Културния календар на Община Пловдив, наблягайки смисъла на културното завещание и културния продан за развиването на обществото.

Нека дружно отбележим този специфичен ден в духа на мира, солидарността и обединяването на Европа, трансформирайки го в още едно незабравимо събитие в историята на нашия град.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР