Всяка година на 1 април големите технологични компании започват да

...
Всяка година на 1 април големите технологични компании започват да
Коментари Харесай

8 безобидни шеги, с които ще шашнете колегите

Всяка година на 1 април огромните софтуерни компании стартират да се надпреварват в това какви по-весели  смешки да ни погодят. Някои се задоволяват със занимателни Photoshop трикове, до момента в който други, като Google  да вземем за пример, вършат положителни видео клипове. Ала защото не всички желаят да четат за непознати смешки в интернет, Buzz Feed са решили да ни предложат една опция да се забавляваме за сметка на свои близки или сътрудници.

  Обърнете екрана на компютъра  

Всичко, което би трябвало да извършите, е да натиснете CTRL + ALT + стрелката за надолу. Същата композиция, само че със стрелката нагоре ще оправите нещата. За Mac, отворете System Preferences и кликнете на екрана, като в същото време държите натиснати CTRL + Option. Ще се появи ново меню, наречено Rotation, и ще можете да обърнете екрана. Ще бъде забавно да наблюдавате първите реакции на някой нищо неподозиращ сътрудник да вземем за пример.

  Фейсбук неразбория

Задайте Фейсбук статуса на този, с който желаете да се пошегувате, “only me (само за мен) ” по този начин никой няма да може да харесва неговите неща. Какво отчаяние единствено!

  Стрес с животинки

Превърнете всички икони в котки. За целта би трябвало единствено да посетите  iPhoneception от браузъра на смарт телефона на този, на който желаете да погодите номер.

Номер с началния екран

Задайте като тапет на смарт телефона на този, на който ще погаждате номер, скрийншот на неговия начален екран. Така той ще клика върху иконите, само че нищо няма да се случва. Този номер може да бъде прибавен и на таблет и компютър.

  Залепете листче

Блокирайте мишката. Трябва единствено да залепите листче изпод на мишката. Ще мине време преди този, на който погаждате номер, да се усети.

  Сложете Никълъс Кейдж

Заменете всички изображения на уебстраницата със фотоси на Никълъс Кейдж. Забавно и доста елементарно за осъществяване. Нуждаете се единствено от това уголемение за Chrome.

  Да се ​​греши, е човешко

Можете да извършите по този начин, че компютърът на ваш сътрудник или другар да се изключва всякога, когато той се опита да започва дадена стратегия. За задачата кликнете с десен бутон върху линка до някоя постоянно употребена стратегия и редактирайте опцията „ Properties “ със следния текст ‘%windir%system32shutdown.exe -r -t 00’. Може да стигнете и по-далеч, като измененията всички типове команди на даден компютър и хвърлите в смут ваш сътрудник. Това може да стане с програмата NirCMD. С нейна помощ може да извършите по този начин, че всякога, когато някой се опита да си отвори имейла, да се отваря CD устройството.

  Променете гласа си  

Screaming Bee MorphVOX Junior е гратис приложение, което може да промени вашия глас по този начин, както вие желаете. Можете даже да го трансформирате от мъжки в женски, и назад. Така може да се обадите на познати и те в никакъв случай няма да ви познаят. Забавлявайте се!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР