Всяка година маркетолози и разказвачи на бранд истории се събират

...
Всяка година маркетолози и разказвачи на бранд истории се събират
Коментари Харесай

Шест водещи маркетинг конференции през 2019 г. - най-интересното предстои


Всяка година маркетолози и разказвачи на бранд истории се събират на разнообразни места по света, с цел да обсъдят най-новите трендове, сполучливи практики и това, което към този момент е отживяло и не работи. Това се случва на разнообразни събития. Някои от водещите от тях са конференциите за маркетинг в Съединени американски щати, отразявани с онлайн лъчение онлайн, от които идват потребни за експертите вести, с които те да си сверят часовниците. 

Кои ще бъдат най-интересните събития, които предстоят занапред нататък през 2019 година? Авторката на Inc.com Аманда Преснър Крузър, съосновател и ръководещ сътрудник в Masthead Media, споделя кои съгласно нея са те. А точно: 

1. ContentTECH Summit

Всяка марка се нуждае от ясна тактика за наличието си и през 2019 година това безспорно ще включва технологиите. Събитието ContentTECH Summit ще се концентрира върху по какъв начин тъкмо да се употребява технологията за основаване, пласиране на мащаб и ръководство на " контент " маркетинговите старания през идната година.

Дати: 8-10 април 2019, Сан Диего, Калифорния

2. Social Media Week

Темата на Social Media Week 2019 (конференцията се провежда за 11-та година) е " Истории: С голямото въздействие идва и голямата отговорност ". Събитието ще се концентрира върху ролята на обществените мрежи като мощна платформа за описване на истории. Посетителите ще си тръгнат с нови знания по какъв начин да се впрегне тази мощ и по логичен метод да се свържат с потребителите - посредством своето неповторимо описване на истории и с скъпа информация за непрестанно изменящия се пейзаж на обществените мрежи.

Дати: 30 април - 2 май 2019, Ню Йорк, Ню Йорк

3. MozCon

MozCon ще изследва дебрите на SEO през 2019 година и всичко, което произлиза от оптимизацията на търсенето в Гугъл. Конференцията ще запознае посетителите си с нови тактики за задвижване на тяхната марка до върха на описите за онлайн търсене, употребявайки основни SEO разбори, които да ръководят маркетинга посредством съдържание и да извлекат максимума от мобилния пейзаж. MozCon записва всички свои лектори и дава достъп до споделеното от тях след това. 

Дати: 15-17 юли 2019, Сиатъл

4. Content Marketing World

Content Marketing World е най-голямото събитие за маркетинг посредством наличие в Щатите. Обсъждат се тактики за писането и сътворяването на наличие, метрики, трендове в контент маркетинга и най-новите нововъведения. Говори необятен набор от специалисти и вдъхновяващи персони. През предходната година там участваха представители на REI, LinkedIn, Marriot, Гугъл.

Дати: 3-6 септември 2019, Кливланд, Охайо

5. Inbound

Inbound e огромна конференция, която се концентрира върху дребните елементи, които вършат фирмите сполучливи. Събитието събира експерти в региона на маркетинга и продажбите от разнообразни браншове - забаление, политика, медии, с цел да обсъдят по какъв начин може да увеличим силата и успеваемостта на своята марка посредством цялостното потребителско преживяване. Всичко се случва по време на над 200 сесии. Участват и звезди. Говорителите за 2019 година към момента не са оповестени, само че съставите им от предходни години включваха Дийпак Чопра, Шонда Раймс и Ронан Фароу. 

Дати: 3-6 септември 2019, Бостън, Масачузетс

6. AWNewYork

Това е септемврийската конференция на Advertising Week. Тя ще бъде четиридневно събитие с работни групи и семинари, които ще се съсредоточат върху тематики като маркетинговите технологии, пробния маркетинг, креативното описване на истории, рекламните нововъведения и други Конференцията включва впечатляващ лист от представители (в предходни години участниците изслушаха Сара Джесика Паркър, Шерил Сандбърг, Ал Гор, Джесика Алба, Лин-Мануел Миранда и др.), Има и специфични събития (хедлайнъри от предходните години бяха Стинг, Деми Ловато, Ейми Шумър и Тревър Ноа). 

Дати: 23-26 септември 2019, Ню Йорк, Ню Йорк
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР