Всяка година кралицата на Великобритания заминава за дома си в

...
Всяка година кралицата на Великобритания заминава за дома си в
Коментари Харесай

Меган и Хари няма да делят покрив с Уилям и Кейт в Шотландия

Всяка година кралицата на Англия отпътува за дома си в Шотландия с цел да избяга най-малко за известно време от светлините на прожекторите. Там тя кани членове на кралското семейство да се причислят към нея и принц Филип по време на почивката им.

Но този път Елизабет Втора няма да успее да събере херцозите на Кеймбридж и Съсекс дружно. Оказва се, че до момента в който са там, Меган, Хари и синът им Арчи, в къщата няма да стъпят принц Уилям с Кейт и децата – Джордж, Шарлота и Луи.

Според изданието The Sun, позоваващо се на кралски коментатори, макар че в имението има място за всички, двете фамилии не желаят да спят под един покрив.

Причините могат да се дължат на струпаното напрежение сред Меган и Кейт, подбудено от няколко обстановки. Едната е от времето на кръщенето на принцеса Шарлота, когато Меган не се съобразила с условията за тоалет на Кейт.

А другата преживелица е от изявлението на тогавашната актриса, че не се снимала на корицата на септемврийското издание на Vogue, с цел да не притегля погледи. В същото време Кейт се е снимала в много влиятелни издания.

Другата причина, която се спряга като мотив за раздор сред двете фамилии е обявата на Меган и Хари, че не желаят да имат повече от две деца, защото желаят да се грижат за планетата.

Затова пък, както знаем Уилям и Кейт имат към този момент три и сходно изявление въобще не им се е понравило.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР