Всяка година, когато зимата дойде, се чудим как хем да

...
Всяка година, когато зимата дойде, се чудим как хем да
Коментари Харесай

Колко харчи една духалка?

Всяка година, когато зимата пристигна, се чудим по какъв начин хем да ни е топло, хем да нямаме огромни сметки за ток. Има 12 източника на отопление, като цените на всички типове са разнообразни и всеки търси най-хубавият за него вид. Днес ще си поговорим по-специално за това какъв брой харчат духалките.

Духалките все по-често стартират да се употребяват и това не е инцидентно. Те са комфортни с това, че биват пускани, единствено когато би трябвало да се затопли стаята. Веднага загряват, само че и изстиват доста бързо, откакто се спрат.

Много са комфортни, когато е належащо отопление в избран интервал от време и за тези, които през множеството време са на открито.

Така не се хаби ненужно количество топлота и плащаме единствено онази сила, която сме изразходили. Духалките харчат за 1 киловат/час 20 стотинки.

Всеки самичък избира с какво да се отоплява, само че духалката е добър избор, в случай че помещението не е огромно и не се употребява постоянно, тъй като по този начин ще спестите много разноски за електрическа енергия.

Хубаво е обаче сами да вземете решение съгласно вашите потребности и финансови благоприятни условия.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР