Всяка година известни холивудски звезди, модели или лица от подиума

...
Всяка година известни холивудски звезди, модели или лица от подиума
Коментари Харесай

5 модни тенденции, които започнаха от звездите

Всяка година известни холивудски звезди, модели или лица от подиума задават звук в трендовете за облеклата, грима и прическите. Ето 5 фешън трендове, които започнаха от звездите:

1. Каскетът на Бритни Спиърс

Когато Бритни Спиърс се срещаше с Джъстин Тимбърлейк, тя непрекъснато излизаше с каскет на главата си. Всеки, който беше на към 20 години, следваше обичаната си певица, съчетавайки каскета с кожени и дънкови облекла.
 Бритни Спиърс Gettyimages
2. Ники Минаж и искрящото червило

Още когато излезе първият албум на Ники Минаж, всички я оприличиха на Барби. Рапърката толкоз доста обожава розовия цвят, че съумя да накара даже и хората, които не я харесват, да си поставят искрящо розово червило. А за най-големите си почитатели, Ники стана лице на два типа червила, основани особено по нейния усет.
 Ники Минаж Guliver/Getty Images-->
3. Прическа вид „ Рейчъл “

„ Приятели “ е един от най-запомнящите се сериали, само че прическите на Дженифър Анистън в ролята на Рейчъл Грийн оставиха диря в диря във фризьорските салони. И въпреки даже нейни колежки като Скарлет Йохансон и Джесика Алба да изкопираха стила й, Анистън разкри: „ Сещайки се за този интервал, съзнавам какъв брой доста мразех прическата си. Непрестанно трябваше да бъда един до друг със стилиста си, тъй като не можех да си я направя сама “.
 Дженифър Анистън в ролята на Рейчъл в Приятели Gulliver/Getty Images

4. Веждите на Кара Делавин

Докато всички девойки се суетяха за тънките си вежди, Кара Делевин потвърди, че дебелите и плътни вежди могат да наподобяват секси. Вярвате или не, някои дами даже прибягват до присаждане на вежди, единствено и единствено да имат същите като на актрисата и модел.
 Кара Делавин Guliver/Getty Images
5. Очната линия на Ейми Уайнхаус

Макар и стила на певицата да е повлиян от групи от 60-те, няма жена, която когато си поставя очна линия в жанр „ котешко око “, да не се сеща за Ейми. Дори и дизайнерът Карл Лагерфелд се въодушевява от внушителния й взор и провежда ревю, на което всички девойки са гримирани като Ейми.
 Ейми Уайнхаус Gettyimages
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР