Всяка година и всеки сезон тенденциите в прическите се менят.

...
Всяка година и всеки сезон тенденциите в прическите се менят.
Коментари Харесай

Ето какво виждаме навсякъде около нас през лято 2017

Всяка година и всеки сезон трендовете в прическите се менят. Ако през зимата залагахме на тежко падащи плътни гриви в студени тонове, то лятото е време за закачливи, ефирни прически, които като че ли са направени без капка усърдие.

Най-желаната прическа несъмнено е тази, която припомня за подухващ морски бриз с леко накъдрени от водата коси.

И в случай че има една прическа, с която няма да сбъркате да излезете и даже си е напряко наложително да я извършите най-малко един път това лято - то тя е тази - начупена коса с плажни талази.

ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

А по какъв начин се прави, ни споделя новото видео от канала Natali's beauty във Vbox7.com:

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да напръскате косата си със спрей за топлинна отбрана. Направете го на разстояние 2 педи, след това разрешете добре косата, с цел да проникне спреят на всички места. След това разделете косата си на браншове, с цел да ви е по-лесно да я навиете и да имате надзор върху обособените кичури.

Нужна ви е маша с по-голям диаметър - 38 мм или преса за изправяне. Захващаме кичур с пресата и завъртаме в една посока. След това идващия прилежащ кичур въртим в противоположната посока – когато буклите са в разнообразни направления, основават чувството за по-разхвърляна, обемна и плътна по едно и също време с това текстура. Когато част от косата е навита, пръснете малко лак за коса, с цел да фиксирате буклите да бъдат стегнати за по-дълго време.

Когато цялата коса е подготвена и на букли, с пресата за изправяне минete по краищата ѝ. Всъщност това е и дребната загадка тази прическа да наподобява по едно и също време красива, само че не и като че ли сме се старали прекомерно доста.

Другият трик е на финала. Какъв е той - вижте във видеото горе
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР