Всяка година екипът на Google Developers организира „пътуващи шоута”, в

...
Всяка година екипът на Google Developers организира „пътуващи шоута”, в
Коментари Харесай

Google Developers Community Roadshow пристига в София на 21 юни

Всяка година екипът на Гугъл Developers провежда „ пътуващи шоута”, в границите на които представители на компанията посещават академични и софтуерни паркове, с цел да се срещнат с разработчици и започващи бизнеси от разнообразни страни. Това лято екипът обикаля 10 страни и 14 града в Европа с пъстър рейс, като на 21 юни той ще спре в София.

„ Във всеки от градовете, в който ще спрем, ще се срещнем с вас – програмисти и тех-ентусиасти, с цел да поговорим за вашите пристрастености и проекти и каква поддръжка е най-ценна за вас.”, пишат от Гугъл.

 Гугъл Developers Community Roadshow идва в София на 21 юни

От своя страна компанията употребява тези събития, с цел да опише повече за това по какъв начин поддържа ИТ общностите по света. „ Нашите специалисти ще проведат семинари на тематики като „ Създаване на интелигентни неща с Android Things” и „ Машинно образование с Tensorflow ". Освен това ще имате опция да се срещнете с Гугъл Developer Groups, които ще ви опишат по какъв начин да станете част от тази и други общности, поддържани от Гугъл.”, изясняват още от компанията.

Автобусът на Гугъл Developers ще бъде в София Тех Парк, като искащите да посетят събитието би трябвало да се записват на този линк. Детайлна стратегия на софийското събитие може да намерите тук.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР