Всяка година чуждестранните студенти в Русенския университет, обединени от идеята

...
Всяка година чуждестранните студенти в Русенския университет, обединени от идеята
Коментари Харесай

„Ние сме Европа! Ние сме светът!“ – Фестивал на чуждестранните студенти в Русенския университет

Всяка година задграничните студенти в Русенския университет, обединени от концепцията да бъдат „ дружно в разликите ", застават на една сцена, пеят и танцуват дружно, презентират родните си страни, като потвърждават, че младостта, любовта, песните и танците са оттатък всевъзможни граници и разлики.

Тази година празничният концерт ще се организира на 08 май (сряда) от 13.00 часа, в Канев Център. Посветен е на Деня на успеха и Деня на Европа - 9 май.

Фестивалът е пъстър празник на пролетта, младостта, другарството, толерантността и единството, с които светът става по-слънчев и по-красив. От сцената на Канев Център студентите, пристигнали от разнообразни страни на Европа, Азия и Южна Америка, декларират: „ Ние сме Европа! Ние сме светът! "

В годишния обичаен празник ще вземат присъединяване задграничните студенти, от Австрия, Виетнам, Гърция, Колумбия, Индия, Молдова, Пакистан, Турция, Украйна, българските им сътрудници и студентите, които се образоват по Програма Еразъм + от Румъния, Грузия, Виетнам, Китай и Франция.

Гости на празничния концерт ще бъдат ректорското управление на Русенския университет, декани, преподаватели, чиновници, представители на неправителствени организации, жители на гр. Русе.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР