Всяка година британското издание на списание GQ представя своята класация

...
Всяка година британското издание на списание GQ представя своята класация
Коментари Харесай

Българинът, който работи с Донатела Версаче

Всяка година английското издание на списание GQ показва своята ранглиста Men of the Year Awards. Прави го 21 години, като избира личностите (основно мъже и в редки случаи жени), които образуват международния културен пейзаж в региона на политиката, развлеченията, модата и спорта.

Така октомврийският брой на списанието ще излезе с 14 разнообразни корици, на които ще бъдат и 14-те отличени с премията персони за 2018 година Сред тях са принц Чарлз, Ралф Лорън, Филип Плейн, Джон Леджънд и други. Разбира се, това, което притегля най-много вниманието, са удостоените с признанието да попаднат в селекцията дами.

За 2018 година те са три: Елизабет Мос, Наоми Кембъл и Донатела Версаче. Последната, GQ Англия дефинира за Моден дизайнер на годината.

Донатела Версаче е и на една от кориците на списанието за месец октомври. А в реализирането на съпътстващата я фотосесия, присъединяване взима и един българин - стилистът Иван Бончев . Той е приключил фешън дизайн в Милано, работил е за доста непознати и български издания, измежду които са GQ Италия, L`Uomo Vogue, Hero, Hunter, Essential Homme, Max Италия и други В момента Иван е фешън редактор на PUNKT magazine.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivan Bontchev (@ivanbontchev) на Авг 17, 2015 в 8:50 PDT

Ето какво споделя Иван Бончев за фотосесията за GQ Англия и за това какво е да работиш с Донатела Версаче.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivan Bontchev (@ivanbontchev) на Юни 13, 2018 в 5:31 PDT

Как се стигна до корицата на английското GQ и Донатела Версаче?
С доста работа, религия и неизменност. Добрият сътрудник също оказва помощ. Винаги съм желал да фотографирам за английското GQ, само че в никакъв случай не съм очаквал, че ще ми станат нещата по този метод.

Що се отнася до Донатела Версаче, мога единствено да кажа, че това е една прелестна жена с превъзходно възприятие за комизъм. Да работя с нея беше невероятна привилегия. Но индивидът, който ми оказа помощ най-вече, в този случай е агентката ми Сара, която сама ме е предложила и ме изненада с тази вест, щом бях публично доказан.

Как се прави жанр за Донатела Версаче и мъчно ли се работи с нея?
Да работя с Донатела беше елементарно, прелестно и бързо. Тя е фешън икона с построен жанр и усет, тъй че работата ми беше по-скоро обвързвана с моделите, които бяха на снимачната площадка. Донатела беше в ръцете на различен българин Кирил Василев - неин персонален фризьор и супер надарено момче.

Лесно ли ти пристигна концепцията и какъв брой време ви лиши концепцията й?
В този съответен случай списанието и фотографът бяха създали към този момент всичко, защото това е доста значим брой за GQ Англия и всичко се прави по избран модел.

За какъв брой време заснехте фрагментите и какъв брой сета действително има във фотосесията?
Снимките продължиха половин ден, тъй като Донатела има доста натоварена стратегия и всичко трябваше да бъде по часовник.

Сетовете бяха три разнообразни - два с Донатела и един единствено с модели. За страдание обаче мисля, че фрагментите от последния сет няма да излязат в никакъв случай, защото в списанието те не бяха употребявани.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Teo van den Broeke (@teovandenbroeke) на Сеп 6, 2018 в 9:55 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР