Всяка година Бил Гейтс и съпругата му Мелинда съобщават за

...
Всяка година Бил Гейтс и съпругата му Мелинда съобщават за
Коментари Харесай

Какво може да изненада Бил и Мелинда Гейтс?

Всяка година Бил Гейтс и брачната половинка му Мелинда оповестяват за филантропските си действия в отворено писмо на уеб страницата си Gatesnotes. Те признават, че 2018 година не е била толкоз сполучлива за тяхната фондация, колкото са желали.

Най-голямо им предпочитание е да няма умиращи от апетит и заболявания деца по света. Благодарение на подхванатите ограничения, смъртните случаи от малария са намалели с 42% от 2000 година насам. Освен подлата болест, има още 9 забавни обстоятелството, които са се оказали изненадващи за тях. В тазгодишното си писмо те показват непредвидени за тях неща.

Ето кои 9 обстоятелството се оказват изненадващи за филантропите:
Африка е най-младият континент
Средната възраст на популацията там е 18 години. Това се дължи, с изключение на на огромната раждаемост и основно на забавеното икономическо развиване и обществените проблеми, които редуцират междинната продължитерлност на живота.
ДНК тестванията
Те могат да открият някои болести на време и да се предотвратява преждевременното раждане.
Светът основава всеки месец град като Ню Йорк
С тези темпове на урбанизация и строителство броят на постройките по света ще се удвои в границите на 40 години, а това рефлектира върху казуса с климатичните промени.
Информацията може да бъде сексистска
Например, няма задоволително информация за същинското здравословно положение на дамите в разрастващите се страни.
Можете да научите доста за това, по какъв начин да се справяте с гнева от младежи
В положение на афект младежите са склонни да работят без да мислят и да взимат неправилни решения. Това не значи, че са неприятни хора или не са добре възпитани. След това те съжаляват за постъпките си.
Националистическият проблем и глобализма
Национализмът е термин, с който през днешния ден доста сe злоупотребява. Не е неприятно човек да обича страната си, само че не би трябвало да отхвърля всичко, което е задгранично.
Тоалетните не са се трансформирали въобще
А биха могли да се разработят нововъведения, тъй че да не вредят, само че да са потребни за околната среда.
Учебниците стават непотребни
Те не могат да покажат коя част от урока ученикът схваща и с коя има усложнения. Образователният програмен продукт - стратегиите и приложенията, са доста по-полезни, само че са сложни и скъпи за вграждане на всички места.
Мобилните телефони са най-влиятелни в ръцете на най-бедните дами
Тези дами няма да употребяват устройствата единствено за достъп до разнообразни приложения и уеб сайтове. Те могат да трансформират обществени правила и да се борят за по равносилен свят за другите полове.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР