Всяка една зодия се нуждае от финансова подкрепа – едни

...
Всяка една зодия се нуждае от финансова подкрепа – едни
Коментари Харесай

Тези 3 ЗОДИИ ще получат тлъста сума ПАРИ в последната седмица от годината

Всяка една зодия се нуждае от финансова поддръжка – едни повече, други по-малко. Някои от знаците от зодиака ще се усещат в действителност фантастично в края на годината, тъй като им следва да получат тлъсто заплащане.
Ето кои са те: Скорпион
Скорпионите ще са възнаградени за напъните, които са полагали, и през последната седмица на годината ще събират плодовете на труда си. Те ще са доста удовлетворени и щастливи, тъй като най-сетне това, в което влагат време, старания и обич, е забелязано и оценено.

Сумата, която ще получат, няма да оправи ситуацията им в живота, само че ще бъде една добра основа за по-нататъшно градене.
Везни
Везните не са от хората, за които парите са най-важното нещо, както е при Телеца, само че нямат нищо срещу да поживеят известно време в лукс. Добрата вест е, че ще посрещнат новата година с претъпкани портфейли с банкноти и ще се усещат доста удовлетворени от това. Няма да им липсва нито самочувствие, нито предпочитание за купони и радостния.
Каква е вашата зодия съгласно календара на маите?
Гущер (13 декември – 9 януари) Гущерите са буйни, а в всекидневието са душата на компанията и обичат да описват вицове. Въпре...
Прочети повече
Много евентуално е финансовите приходи да идват непосредствено от работодателя – 13 – та заплата, коледен бонус или парично подучване.
Козирог
Козирозите са хора, които сносно умеят да оперират с парите си. Те са рационални, вършат си проекти, имат цели, които следват и са извънредно кардинални персони. Ако Козирог си сложи за цел да събере съответна сума пари за избран интервал, той ще го направи, без значение какъв брой старания ще му коства това.

Очаква се представителите на зодията да имат шанс с лотарийните игри. Няма да е зле през последната седмица да влагат в подобен вид игри. Вероятността шансът да им се усмихне е доста огромна.

Честито на зодиите, които ще се радват на тлъста сума пари в банковите си сметки. Да си ги харчат на драго сърце!

Още от ЛЮБОПИТНО:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР