Всяка една кампания има своите големи неизвестни и когато се

...
Всяка една кампания има своите големи неизвестни и когато се
Коментари Харесай

Мира Радева: Манолова направи голям пробив, Фандъкова показа, че може да взима тежки решения

Всяка една акция има своите огромни незнайни и когато се хвърлят “бомби” в последния миг, те по-скоро водят до противоположен резултат. Странно ми е, че се употребява другарка на претендент за кмет на София за сходни акции. Истината е, че българинът е закостенял, само че не се въздейства от сходни “бомби”. Когато обаче считаме, че някой е незаслужено атакуван, ние започваме да го пазиме. Засилва се и ползата към дадената персона. Това съобщи социологът Мира Радева в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"ГЕРБ отиграха доста добре абсурда с жилищата около евровота. Ясно е, че огромната борба ще е сред известните претенденти – Мая Манолова и Йорданка Фандъкова. Българска социалистическа партия нямат по-добър ход от Манолова. От партията се пробват да повторят триумфа с президента Радев ", сподели още тя.

"Фандъкова накара жителите да одобряват жена в ролята на четвъртия човек в страната. Тя го направи по един извънредно грациозен метод, без да се натрапва. Тя съумя да покаже, че може да взема тежки решения и да приема рецензии ", разяснява социоложката.

"Мая Манолова направи огромен пробив, тя се трансформира в едно от най-обичаните лица в последните години. Манолова придаде едно друго значение на омбудсмана на страната ", разкри Радева.

"Политиците разчитат на война в последния миг, само че този метод води до доста незнайни. Нагласите в София не са в изгода за левицата ", приключи Мира Радева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР