Всяка една жена се е опитвала да се върне при

...
Всяка една жена се е опитвала да се върне при
Коментари Харесай

10 мита, в които жените вярват, когато се връщат при бившия

Всяка една жена се е опитвала да се върне при бивше гадже в някакъв миг от живота си. Понякога в действителност съществуват основателни аргументи да се върнете при някогашния. В множеството случаи обаче няма никакъв смисъл да залъгвате себе си и да губите времето си.
Всъщност, когато една жена се връща при някогашния си, в главата и се появяват доста неща, които тя обмисля. Тези „ митове” я карат да повярва, че в този момент връзката няма да има нищо общо с преди, само че постоянно не е правилно.

1. Този път всичко ще е друго - да, тъкмо по този начин! Различно ще бъде... ще бъде още по-зле. Според изследвания, след раздялата сътрудниците обръщат внимание основно на отрицателните черти на другия, обръщат малко внимание на хубавите моменти и непрекъснато натякват остарели неточности. Много рядко можете да попаднете на щастливо обвързани някогашни гаджета. Единствения вид нещата да се получат, в случай че се съберете с някогашния, е и двамата да забравите за предишното и да третирате новата си връзка като напълно нови връзки.
2. Той ме познава най-добре - даже това да е по този начин, какво значение има това? Надали това, че ви познава, може по някакъв метод да върне старите ви връзки. Може да сте прекарали извънредно доста време дружно, само че щом това не е помогнало при раздялата ви, едва ли ще помогне и в този момент.
3. Той се е трансформирал - даже най-малката смяна изисква извънредно доста старания, изключително в случай че приказваме за смяна в характера. Първо, доста добре си помислете дали този човек в действителност е подготвен да постави всички тези старания. Също по този начин не забравяйте, че хората не се трансформират изключително бързо, даже смеем да твърдим, че рядко се трансформират. Не бързайте да си вършиме сходни заключения.
4. Не се връщайте, в случай че не сте намерили щастието при този човек - единствено сигурността не е задоволителна, в случай че този човек не е давал всичко от себе си за връзката ви. В никакъв случай не правете взаимни отстъпки със себе си. Почакайте, ще се появи човек, който ще ви покаже какво значи да бъдете обичани. Не бързайте да се връщате при " неприятния ", само че сигурен някогашен другар.
5. Той беше най-хубавият - страхът да излезете от зоната си на комфорт може да ви попречи да видите позитивните качества на новите хора, които се появяват в живота ви. Не бива да сравнявате всеки идващ с някогашния, има доста по-добри от него.
6. Ще си останем другари - несъмнено няма смисъл да поддържате другарски връзки с някогашните си гаджета. Предполагаме сте наясно, че тези връзки за основани на усеща и всичко това няма да свърши добре. Ако желаете да продължите живота си и да намерите нов човек, с който да се чувствате в действителност добре, просто оставете всичко в предишното и даже не си представяйте, че е допустимо да поддържате другарски връзки с някогашния си другар.
7. Няма проблем да спим дружно - постоянния секс с някогашен сътрудник несъмнено е огромен проблем. Ако се е случило един път, просто се пробвайте да не се повтаря.
8. Идеални хора не съществуват - да, по този начин е, само че това не значи, че би трябвало да се върнете при някогашния си другар. Всъщност нито един човек не е съвършен и би трябвало да повярвате, че има човек, който ще ви одобри такива каквито сте, с всичките дефекти.
9. Може би пресилвам - в случай че мислите, че в действителност е по този начин и се чувствате добре с този човек, можете да преосмислите решението си още веднъж. Ако става въпрос за изменничество или прекомерно огромни разлики в ползите обаче, няма какво да извършите. Просто не ви е било писано да бъдете дружно.
10. Той още ме обича - в случай че някогашния ви стартира да ви търси повече, в сравнение с до момента в който сте били дружно, не трябва да си мислите, че всичко това е подбудено от обич. Най-вероятно се дължи на това, че усеща, че ви губи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР