Всяка една жена има право на личен живот и на

...
Всяка една жена има право на личен живот и на
Коментари Харесай

Съвети от рускини как да изневерявате без да ви хванат

Всяка една жена има право на персонален живот и на благополучие, даже в случай че е към този момент омъжена. При това обаче обвързаните дами имат и отговорности и не трябва да не помнят за фамилията си и за възприятията на колегата. Ако сърцето и хормоните ви нашепват, че няма да мирясате, до момента в който не се озовете в леглото с новия си почитател, а освен това не желаете да се развеждате – този текст, показан от woman.bg, е за вас.

Влюбената жена, даже и да осъзнава, че тази „ нова обич “ няма бъдеще и е обречена да си остане краткотрайна случка, доста мъчно се сдържа да не показва възприятията си. Отвътре ѝ идва да покаже на целия свят, че е щастлива и окрилена! Замислете се обаче дали е нужно и рационално мъжът ви също да стане очевидец на вашата еуфория? Ако отговорът е „ не “ – погрижете се всичко да е скрито-покрито и не разчитайте сляпо единствено на шанса си.

Кажете си, че с изключение на нова обич сте получили и основна роля в риалити-шоу. Най-важното е да контролирате лицето си – то не би трябвало да наподобява прекомерно щастливо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР