Всяка една жена е уникална в предпочитанията, очакванията и ценностите

...
Всяка една жена е уникална в предпочитанията, очакванията и ценностите
Коментари Харесай

Какви мъже харесват жените според зодията си

Всяка една жена е неповторима в желанията, упованията и полезностите си. Няма две идентични представителки на знака Овен и не можем с чиста съвест да слагаме всички Лъвици под общ знаменател и да ги провъзгласим за капризни, високомерни и горди дами, които мъчно можеш да задоволиш.

Въпреки това обаче нежните представителки на дванадесетте зодиакални знака имат и общи черти. И в случай че на влюбените господа им е мъчно да вникнат в комплицираните пластове на женската душа, а още по-недоловим се оказва гласът на интуицията им, първоначално могат да се извърнат към този генерализиран, само че въпреки всичко някакъв справочник по дванадесетте вида женска душeвност. Единствено ви е нужно да знаете коя зодия е господарката на вашето сърце, с цел да се ориентирате до каква степен би ви обърнала внимание, както и какви качества (без да изневерявате на същността си) можете да развивате в себе си, с цел да я спечелите.

За дамите Овен е неотложно да се знае, че толерантността им към несигурността в мъжете клони към минус безконечност. Впечатляват се от спокойни, самоуверени видове, само че никога напудрени мачовци. Те залитат единствено към натурални ошлайфали се мъже с достоверни достижения, които излъчват достойнство. Жените Овен не са майчински вид и не очаквайте от тях да се впечатлят от сълзливи истории и кършене на пръсти. Те желаят герои, които падат, само че незабавно по-късно изтупват праха и още веднъж скачат на кръга. Импулсивни са и обожават неочакваната химическа реакция сред мъжки и женски взор. Затова, не си ли я впечатлил до момента, не помни за нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР