Всяка една двойка прави секс по свой си начин и

...
Всяка една двойка прави секс по свой си начин и
Коментари Харесай

Учените установиха какво трябва да казваме по време на секс

Всяка една двойка прави секс по собствен си метод и има свои способи за реализиране на оргазъм и приятност. Това, което вас ви настройва на нужната вълна, може да убие желанието на други. Скорошно изследване обаче е посочило, че има един повсеместен метод да извършите секса по-приятен даже и без еротично долни дрехи и прелюдии. Просто би трябвало говорите за обич!
Учени от Университет Чапман са провели проучване, в границите на което проучили половия живот на 39 хиляди брачен двойки, женени от повече от 3 години. Било открито, че фразата „ Обичам те “, изречена по време на секс, е „ вълшебната думичка “, която подсигурява задоволство. Това си споделят 75 % от задоволените мъже и 74 % от задоволените дами.
Според резултатите от изследването единствено половината от двойките се считат за полово задоволени. При това в персоналния им живот липсва многообразие (например взимане на душ заедно). „ Близо половината от задоволените и незадоволените двойки четат книги и публикации за секс от вида „ помогни си самичък “. Сексуално задоволените двойки обаче се отличават с това, че в действителност са пробвали някои от препоръчаните хрумвания “, отбелязва създателят на изследването Дейвид Фредерик, доцент по логика на психиката от Университет Чапман. Сексът е като брака – с цел да бъде успешен, човек би трябвало да има решителност и възторг. Затова в случай че се чувствате незадоволени, за какво не пробвате нещо ново или не питате колегата си какво мисли за това?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР