Всяка двойка иска да има щастлива и удовлетворяваща връзка, но

...
Всяка двойка иска да има щастлива и удовлетворяваща връзка, но
Коментари Харесай

5 неща, разрушаващи връзката

Всяка двойка желае да има щастлива и удовлетворяваща връзка, само че какъв брой от сътрудниците в действителност се стараят това да бъде по този начин? Истината е, че всяка връзка, без значение какъв брой се обичат хората, има потребност да бъде подхранвана.

Изневярата е една от най-честите аргументи за разлъка. Не е належащо обаче да се е случило сходно изменничество, с цел да се унищожи една връзка. Някои нездравословни държания, повтаряни неведнъж в течение на времето и трансформирали се в нещо като „ непокътнат модел “ за двойката, могат да бъдат причина за първо злощастие и по-късно разлъка. Ето и 5 от тях:
Пасивно-агресивно държание
Много хора избират да не изпадат в пряк спор с колегата си, когато нещо ги тормози. Подобен избор обаче е вреден (също както грубото и нападателно комуникиране на проблема). Премълчаването натрупва вътрешно възмущение в човек, което по-късно се демонстрира в пасивно-агресивно държание. Пасивно-агресивното държание не е непосредствено нахлуване, само че се усеща от другия човек също извънредно неприятно.

Връзката се приема за даденост
Първоначално сътрудниците могат да се усещат доста добре дружно, което е отлично. С времето обаче им става удобно и одобряват това за безспорна даденост. Стават мързеливи във връзка с любовта и към този момент не правят оценка по същия метод индивида до себе си. Приемането на хората за даденост може да се прояви като липсва на любов, почитание и признателност.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР