Всяка двойка има своите върхове и спадове в интимните отношения,

...
Всяка двойка има своите върхове и спадове в интимните отношения,
Коментари Харесай

Сигурни начини за разпалване на страстите в спалнята

Всяка двойка има своите върхове и спадове в интимните връзки, единствено порното остава изключение, само че там актьорите получават пари, с цел да извърнат внимание на жена си по сюжет. Рано или късно ще се стигне до неповторимата истина – сексът може да омръзва. Най-лесно е да погледнеш към младата палава съседка/студентка, която се е нанесла в новата квартира, само че преди този момент си задължен да опиташ тези забавни практики в леглото. Винаги има метод за деен и първокласен сексуален живот с дългогодишната партньорка – потърси го.

Голотата възбужда
Жените от много време се обличат за себе си и в домашни изискване избират отпуснатите и свободни облекла, които въобще не могат да минат за сексапилни, в случай че не се лимитират единствено до една мъжка риза. Най-лесният метод за повдигане на пристрастеностите е премахването на рестриктивните мерки, затова оставате без пижами в леглото и вършиме всичко належащо за повдигане на температурата. Апартаментът може умерено да се трансформира в нудистка зона през уикенда, повярвай ни, струва си!

Ролевите игри
Мъжкото схващане е мръсно и по какъв начин няма да бъде, откакто на всяка крачка дебнат изкушения. Доказателството се крие в онази учителка, която стана международно известна за няколко часа. Няма да качваме нейната фотография, откакто същата помоли най-любезно да не става звезда, само че знаем какво ще вършат младите бащи на родителската среща. Ролевата игра връща интереса в леглото, а описът със полови мечти стартира с най-малко една учителка, ученичка, лекарка, здравна сестра и спасителка на плажа и доста други. Дори една бяла лабораторна тога може да прави чудеса, когато под нея има единствено нежна женска плът. Направете лист с партньорката и всяка вечер след работа се пригответе за онази полова фикция, която в миналото е препускала на скорост в съзнанието Ви. Не се изисква изключително актьорско майсторство, само че пък може да желаяме да накажем ученичката, която не си е написала домашното.

Неудобните въпроси
М-да, мъжете в действителност желаят тройка с най-хубавата Ви другарка, а от време на време фантазиите могат да стигнат и до по-далеч, само че не е в това концепцията, а във обстоятелството, че женското подсъзнание въобще не се разграничава от нашето и няма да се усещаме неловко. Интимните секрети са за шерване и надали има нещо по-възбуждащо от историята на първите опити със съквартирантката, както и някои други пристрастености на благото. Мръсните секрети са същински афродизиак и вършат чудеса – дивата фикция прави чудеса!

Съдбата обича смелите
Сексът напрегнат носи адреналин, многообразие и доста по-силни оргазми и за двамата. Всяко по-тайно място се трансформира в предизвикателство, а с модерните телефони е задоволително единствено да се изпрати фотография и локация, с цел да бъде приключена ангажимента. Искаме единствено да напомним, че обедната отмора не е единствено за обяд.

Масажите
Мокрото лъскаво и ароматно женско тяло е всичко, което желаеме за Коледа, само че подозираме, че и тази година ще ни излезе скъпо и по тази причина ще прекараме празниците с нашите правилни приятелки от уеб страницата за хамстери (поздравяваме всички читатели, които знаят защо говорим). Масажите са нещо прелестно, ръцете обръщат внимание на всички форми, ароматите подтикват усещанията, с цел да може нежното женско тяло да бъде подтиквано и задоволено до най-много. Старанието постоянно се възнаграждава.

Играчките
Драстичното увеличение на секс магазините през последните години може да се счита като една дребна победа, тъй като най-сетне има място, което дава отговор на нужната поверителност и облекчаване на желанията. Колкото и да отхвърляме, тази институция още веднъж обгрижва повече дамите, тъй като количеството на силиконови заместници е впечатляващо. Прекрачването на този предел поставя завършек на всички табута и поставя началото на други 50 сиви нюанса. Ще можеш да задоволиш чувството за прословутото DP, комбинацията на орални и вагинални милувки, както и доста други завършения. Дори и да има нотка на позор, тя бързо ще бъде излекувана след една друга вечер в леглото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР