Всяка двойка има история и всяка любовна история е романтична,

...
Всяка двойка има история и всяка любовна история е романтична,
Коментари Харесай

Различните лица на любовта в HBO сериалите - slava.bg

Всяка двойка има история и всяка любовна история е сантиментална, без значение какви типове двойки са забъркани. Понякога историите също могат и да трансформират доста неща – настройки, самочувствие, взор към живота. HBO чества любовното разнообразие с световната си интензивност #humanbyorientation като демонстрира другите лица на връзките в някои от най-популярните си серии.

Изберете от повече от 70 вдъхновяващи и трогателни истории, включени в специфичната селекция на HBO GO - всички те са основани на универсална човещина, без значение от етническа принадлежност, ориентировка или пол. Ето част от предложенията ни с разнородни любовни истории, налични в HBO GO: Еуфория следва живота на група възпитаници от гимназията през това, което им се случва - секс, опиати, другарства, обич, установяване на еднаквост и контузии. Сериалите бързо станаха част от най-известните продукции на HBO, показващи, че любовта е обич без значение на възраст, пол или етническа принадлежност.

Сложните облици на Ру и Джулс, показани в напълно по човешки и с лекост връзки на ръба на другарството и романтиката ни демонстрират положителната страна на любовта – тази, която я е грижа за теб и постоянно е там, с цел да ти помогне. Бети открехва завесата какво е да си млада жена в света на скейтборда, доминиран от мъже. Някои от най-формиращите моменти в живота на младите дами идват от това, че просто прекарват време дружно и споделят опит. Сериалът демонстрира по какъв начин се усещат младежите през днешния ден в един свят, в който е изцяло друг от този на последните генерации - даже в любовен проект.

Джентълменът Джак споделя историята на Ан Листър – преуспяла собственичка на парцели в Йоркшир, която документира хомосексуалните си връзки в дневник от 4 милиона думи, пътува и трансформира ориста на имението Шибдън Хол. Ако погледнем от сантименталната страна, това е историята на две дами, в сантиментална връзка през 1832 година, които авансово знаят, че ще бъдат наказани от обществото и мотив за злословия и че връзките им би трябвало да се пазят в загадка. Ел връзки: Поколение оттатък етикета следва група от другари, по-голямата част от които са дами лесбийки, изживяващи обич, трепети, секс, неуспехи и триумфи в Лос Анджелис. Културен потрес, само че и мотив за вдъхване на храброст за доста дами, сериалът разрушава граници.

В търсене (2 сезона и филм): героите на този комедиен сериал на HBO са трима трийсет и няколко годишни другари, които на драго сърце изследват удоволствията и провокациите, които Сан Франциско предлага на новото потомство гей мъже. Убивайки Ийв – спорната връзка сред Ийв и Виланел изненадва както дамите, по този начин и мъжете, защото напрежението сред тях е толкоз високо, че съвсем всеки може да открие паралел в личния си живот за някого, който не можеш да търпиш, само че непрестанно мислиш за него...

В края на краищата фенът се озовава да скрито да стиска палци по какъв начин дали ще прехвръкне любовна искра. Да не забравяме и класиките: Ангели в Америка с носителите на премията „ Оскар “ Ал Пачино, Мерил Стрийп и Ема Томпсън е монументално кино достижение, пресъздаващо свят, в който фикция и действителност си взаимодействат. Сюжетът се концентрира върху три фамилии, всяко от които има свои лични проблеми: двама хомосексуалисти, единият от които има СПИН; женен Мормон, който не е наясно с другата си полова ориентация; известният десен юрист Рой Кон (Ал Пачино), действителен човек, умрял от заболяването през 1986 година, който отхвърля от самото начало до гибелта си, че е гей.

Два метра подземен ООД прави всички връзки да наподобяват по-належащи и жизненоважни, поради тематиката за гибелта, присъстваща в сюжета за историите преплитащи се към погребалното бюро. Също по този начин, сериалът преглежда еднообразно затрудненията, присъщи на хетеро и гей романсите, от които резултатът е един – не е елементарно на обичаш. Можем да забележим и цялостен набор от любовно многообразие в Страхотии в Мексико, Истинска кръв, Нюйоркска комбина, Г-жа Флетчър и не на последно място - любовта цари сред всевъзможни двойки и в епичната поредност Игра на тронове.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР