Всяка домакиня иска да има чиста къща. Чистенето и поддържането

...
Всяка домакиня иска да има чиста къща. Чистенето и поддържането
Коментари Харесай

7 тайни за винаги чиста къща

Всяка стопанка желае да има чиста къща. Чистенето и поддържането на дома са действия, за които най-спокойно можем да кажем, че имат начало, само че нямат край. Разбира се, значимо е освен какъв брой време отделяте за почистването, само че и дали го вършиме качествено и със тактика.Поддържането на дома ви проведен и спретнат е цел за доста хора, само че в случай че имате претрупан график и други житейски условия, с които да жонглирате, не постоянно е елементарно да се справите. Ето за какво ние претърсихме интернет, с цел да открием най-хубавите тактики за поддържане на къщата ви безупречна, даже когато нямате време.

7 секрети за постоянно чиста къща

1.Почиствайте по малко всеки ден

 чиста къща 7 секрети за постоянно чиста къща

За множеството хора е надалеч по-малко непостижимо да почистват за 20 до 30 минути дневно, в сравнение с да отделят няколко часа през уикенда или да отделят цялата си събота, с цел да създадат надълбоко разчистване. Така че, помислете за справяне с единична стая или задайте таймер за избран интервал от време всеки ден, с цел да поддържате чиста къща. Можете също да създадете дневен или седмичен график за разчистване, с цел да сте в крайник, задача по задача.

2.Чисти, като че ли ти се заплаща

Лесно е да се разсеете, до момента в който чистите; още по-лесно е да отложите почистването дружно. Но какво, в случай че това беше твоя работа? Вероятно ще се придържате към график и ще почиствате допустимо най-бързо, с цел да свършите работата, като в същото време вършите възхитителна работа. Опитайте да възприемете метода на мислене на експерт, с цел да увеличите успеваемостта си. Така ще имате чиста къща.

3. Разчистете вашите повърхности

 чиста къща 7 секрети за постоянно чиста къща фотография: pinterest

Плотовете и масите могат елементарно да се трансфорат в места за отмора за хаос. Ето за какво сортирането незабавно откакто я донесете и прибирането на детайли незабавно откакто ги употребявате е толкоз интелигентна концепция. Това освен прави вашите плотове и маси по-лесни за избърсване, само че запазването на повърхностите чисти прави дома ви да наподобява по-организиран, което значително способства за основаването на този облик на изрядност. Ще се сдобиете по този метод с чиста къща.

4.Инвестирайте в почистващи препарати

 чиста къща 7 секрети за постоянно чиста къща фотография: pinterest

Ако погледнете в дрешника на човек, който постоянно има чиста къща, евентуално ще намерите укритие от страхотни принадлежности и артикули. Най-малкото ще ви е нужен почистващ препарат за разнообразни повърхности, абразивен почистващ препарат и обезмаслител на разположение за разчистване на вашата кухня и баня. Мощната прахосмукачка, която може да работи върху килими, килими и твърди повърхности, е инструмент, който също по този начин ще ви даде по-малко извинения да не я пускате – изключително в случай че е лесна за улавяне прахосмукачка. Това е главен апарат, тъй че разглеждайте по време на известни разпродажби, с цел да вземете един с огромна отстъпка.

5.Задайте поредни процедури за пране и съдомиялна машина

 чиста къща 7 секрети за постоянно чиста къща фотография: pinterest

Изглежда, че нищо не се натрупва по-бързо от купчини пране и чинии. Ето за какво доста специалисти предлагат да зареждате или пускате съдомиялната си машина всеки ден – даже и да не е цялостна. Що се отнася до прането, обмислете да вършиме по малко всеки ден, с цел да сте на върха на прането, изключително в случай че имате семейство или имате доста товари всяка седмица. Така ще имате чиста къща.

6. Използвайте подложки, с цел да поддържате уредите по-чисти

Не желаете да прекарвате доста време в разчистване на фурната си? Използвайте топлоустойчиви подложки на дъното, с цел да уловите всевъзможни капки или разливи. По същия метод използвайте подложки на всички места, където можете, с цел да намалите почистването: в хладилника, фритюрника, шкафовете и даже чекмеджетата. Така ще се доближите със стъпка напред към вашата чиста къща.

7.Освежете дървенията

Спестете си време и старания за триене на драскотини и петна по порти, цокли и дървена дограма и си вземете магическа гъба. Тези гъби се назовават по този начин неслучайно. Те се оправят с лекост с премахването на пръстови отпечатъци, следи от химикалка, отпечатъци от лапи и доста други. Тази дребна бяла гъба може да се употребява и за разчистване на стени, само че имайте поради, че може да остави бледи следи върху избрани покрития на боята, изключително матовите. Затова първо тествайте на незабележимо място, с цел да се уверите, че цветът няма да пострада. Освежете дървенията, с цел да имате чиста къща.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР