Всяка държава трябва да се държи отговорно, да знае, че

...
Всяка държава трябва да се държи отговорно, да знае, че
Коментари Харесай

Захарова иронизира: Може би България има доказателства, че Русия е отровила Скрипал

Всяка страна би трябвало да се държи отговорно, да знае, че когато подхваща дейности, още повече когато ги стимулира с протести или демонстрации на своята позиция, би трябвало да има някакви безапелационни доказателства.

Това съобщи на постоянния си брифинг през днешния ден представителят на руското външно министерство Мария Захарова. Така тя отговори на въпроса на БНР по какъв начин публична Москва оценява решението на България да прибере дипломат Бойко Коцев в София за съвещания заради случая " Скрипал ".

Възможно е България да има някакви данни, които стопроцентрово - дори без разследване, дори без съд, дори без интернационална експертиза - свидетелстват за виновността на Русия. Възможно е. Споделете ги с нас, иронизира Захарова.

Въпросът в действителност не е към мен, а към формалните лица в България: на какво съображение те връщат българския дипломат в София. Какво ще прави той в България - мисля, че не ни е работа на нас да осбъждаме в този момент, добави представителят на съветското външно министерство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР