Всяка държава, която инвестира в образование, ще просперира. Изключително ми

...
Всяка държава, която инвестира в образование, ще просперира. Изключително ми
Коментари Харесай

Асим Адемов в Разлог: Всяка държава, която инвестира в образованието, ще просперира

Всяка страна, която влага в обучение, ще просперира. Изключително ми бе прелестно, че имах опция да съставлявам учителското съсловие в Европейския парламент. Надявам се с вашата поддръжка да продължа да пазя ползите на българските учители.

Това сподели през днешния ден претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Асим Адемов по време на среща с учители и шефове, която се организира при огромен интерес в гр. Разлог. На събитието участваха и регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева, дружно с сътрудниците си от Народното събрание Александър Мацурев и доктор Емил Тончев.



Асим Адемов срещна присъстващите с акциите, които организира през мандата. Той благодари на учителите, че има тяхната поддръжка и им даде обещание, че още веднъж ще бъде техният глас в Европейския парламент. "По време на мандата посетих доста учебни заведения в страната и ще продължа да го върша и да оказвам помощ. Успях и да видя каква смяна настава в просветителната система с помощта на ГЕРБ и държавното управление на Бойко Борисов ", сподели още Адемов, представен от пресцентъра на ГЕРБ.

"Благодаря на всички, които сте тук. Вие сте хората, които персонално аз почитам най доста. Вие работите с нашите деца, вие допълвате фамилното обучение, вие задавате пътя им в живота. За да бъдеш преподавател би трябвало сърце ", с тези думи се обърна към присъстващите Даниела Савеклиева. Тя акцентира, че за ГЕРБ през годините постоянно най-важно е било да не се губи връзката с хората, по тази причина и тази предизборна акция се организира лице в лице.



"Политиката е двустранен развой. Трябва да осъзнаем какво желаеме да случи със страната ни, с района, в който живеем. Ние сме отсреща да ви чуем. В листата на ГЕРБ има доста младежи. Доказали сме, че можем и знаем по какъв начин да пазиме целите си и ползите на България в Европейския съюз. Няма обитаемо място, в което да няма наличие на европейската взаимност. България е почтена страна в Европа и заслужен член на Европейския съюз. Самочувствието ни като нация идва от самочувствието на всеки един човек. ", добави Даниела Савеклиева.

Александър Мацурев посочи ролята на държавното управление на премиера Борисов е сферата на образованието: "Вие имате огромна роля при възпитанието на нашите деца. Вие ги водите по верния път и по тази причина държавното управление на Бойко Борисов е приело за главен приоритет образовянието. От всички вас зависи какъв ще е пътят, по който ще поеме България. Нека на 26 май да създадем верния избор, с цел да продължи България да развива образованието си, сподели той.



Д-р Емил Тончев прикани за поддръжка към един български преподавател, който ще пази ползите на цялото съсловие в Европейския парламент. Той благодари на присъстващите, че с цената на невероятни старания и труд извършват може би най- значимата задача - да възпитават децата на България. "По време на прехода на учителите и на образованието бе извърнат тил. Но с помощта на държавното управление на ГЕРБ и парламентарната група вашата специалност още веднъж ще се трансформира в една от най-уважаваните в обществото ", добави още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР