Всяка дама обича да изглежда добре. Гримът е част от

...
Всяка дама обича да изглежда добре. Гримът е част от
Коментари Харесай

Грешки в грима, които да избягвате, ако носите очила

Всяка дама обича да наподобява добре. Гримът е част от деликатната визия на една красива модерна жена. За дамите с очила гримът обаче може да се окаже проблем. Трудно е да се открие салдото сред твърдите обемни рамки на очилата и наситеността на грима.

За да изглеждате съвършено гримирани макар обстоятелството, че носите очила, вижте кои неточности не би трябвало да допускате.

Тъмни сенки

Много дами вършат грешката да наситят цветовете и плътността на сенките за очи в устрема гримът им да се вижда. Прекалено тъмните сенки или плътна дебела очна линия под очилата може да накара очите ви да наподобяват прекомерно дребни и незабележими.

Очна линия или молив, които съответстват с цвета на очилата

Не избирайте идентичен цвят очен силует и рамки за очила. Така ще се слеят и очите ви ще се изгубят някъде там. Ако очилата ви са с черна рамка, използвайте кафяв, сив или морскосин цвят за очния си силует, да вземем за пример.

Не извивате миглите

Ако извивате в допълнение миглите преди да нанесете серпантина за мигли, погледът ви ще се обясни, а и миглите ви няма да опират в стъклата на очилата.

Спирала върху долните мигли

Нанасянето на серпантина върху долните мигли като цяло е необикновен миг, най-много при носене на очила. Специалисти по гримиране поучават, в случай че носите очила, да пропуснете тази стъпка в грима. Рамките могат да хвърлят спомагателна сянка върху очите ви, в случай че към миглите си добавите и серпантина.

Използване на неправилния коректор

Когато носите очила последното нещо, от което излъчването ви има потребност е неверният коректор, изключително с жълтеникав нюанс. Това ще сложи още по-силен акцент върху тъмните кръгове под очите.

Тънки рамки с дебела очна линия

Ако допуснете тази неточност ще изглеждате като че ли носите два чифта очила – един път същинските ви очила и повторно – дебелият силует към очите. Погледът и излъчването ви ще се изгубят някъде там. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР