Всяка дама обича да бъде глезена - с шампанско, подаръци

...
Всяка дама обича да бъде глезена - с шампанско, подаръци
Коментари Харесай

Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички дами на предколеден празник на красотата

Всяка дама обича да бъде глезена - с шампанско, дарове и грижи за безукорен външен тип. Тази съвършена композиция ще откриете на специфичен предколеден блестящ Празник на хубостта! Събитието е изцяло в звук с идните светли тържества и дава обещание купища полза и чудесно въодушевление. Стартира в 18:30 часа на 14 декември и събира на едно място петима експерти от света на хубостта, които ще показват пред публиката тайните на СПА център "6th Sense ". Организатор и хазаин на изискания ивент е Гранд Хотел и СПА Приморец.

Добре пристигнали на Празника на хубостта са всички дами, които отстояват своята визия през годините и държат на положителните грижи и високата хармония. Входът за събитието е свободен, а положителното въодушевление - наложително.

Искрящо шампанско е съвършеният уелкъм дринк, с който ще бъде даден старт на вечерта. Ролята на модератор е поверена на дама, чието име е синоним на сила, мода и неотклонен авантюристичен дух: Владина Цекова.

Очакват ви къси презентации - всяка в границите на пет минути - с разнообразна красива тема и висока полза и следваща опция за консулт. Светът на красивата и здрава коса, ще показват Kerastase, Албена Петрова и Ксения Вълева. После, препоръки за безупречна кожа и новаторски процедури ще показа Веселина Уайт с Guinot. Следва Антония Василева със зимна грижа за ръцете и трендове в празничния маникюр. Съвети за топ форма с хранителни режими и комплиментираща стратегия за двигателна интензивност, ще даде Стилян Игнатов. Ефектният грим ще показа Наталия Атанасова с HOT makeup. Представените топ експерти ще издигнат завесата към тайните на СПА център "6th Sense " - съвършеното място за здрави, красиви, спокойни тяло & дух.

Елегантното соаре в изисканата конюнктура на 5-звездния бургаски Гранд Хотел и СПА Приморец, ще добавят прелестни фешън линии - последните сбирки бутикови рокли на SHERRI HILL и PRONOVIAS. Създадените с мисъл за отличен тип и оптимален комфорт на актуалната жена модели, са подобаващи за специфични събития - коктейли, балове, бизнес вечери и други. Елегантните рокли са изключителни творения, със силата да прибавят инфинитивна класа към всеки ивент. Моделите ще бъдат експозирани като част от пространството на празника на хубостта и разрешават директна среща с елегантния свят на SHERRI HILL и PRONOVIAS.

Светлите празници през декември са време за обновяване - в което да се отърсим от старите грижи и да дадем път на новото, да утвърдим потвърдени полезности и да открием нови извори на наслада и положително въодушевление. Последният месец от годината е грижа за другите - която постоянно минава през самите нас. Дами, празникът на хубостта на Гранд Хотел и СПА Приморец, е нашият коледен подарък за вас. Заповядайте - на пенливо шампанско в отлична компания, да почерпите ноу-хау от топ експертите на СПА център "6th Sense ", в празничното лустро и искра на 5-звездна конюнктура.

За повече информация и резервации: +359 877 850 001 | [email protected]
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Да не ти влезе занаятчия в къщата! Саниращи служащи трансфораха ме...15:46 / 13.12.2017 Съдът остави пияния водач в ареста, близки на убития Евелин одобри...14:31 / 13.12.2017 Владимир се покри! Не пристигна в съда поради остаряла контузия от секира...11:54 / 13.12.2017 Десетки зоват за затвор за Владимир, умъртвил велосипедист на пътя и...11:00 / 13.12.2017 Саниран за 3 млн. лева блок в Бургас протече! При дъжд обстановката...10:17 / 13.12.2017 Китайски компании откриват свои представителства в Бургас09:51 / 13.12.2017
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [37] Новини от през вчерашния ден [33] « Декември 2017 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Благороден жест! Пламен Карашев посвети наградата " Бург на годината “ на всички герои, които помагаха при наводнението13:17 / 11.12.2017 Баба гледа зеленчук сред блоковете! Комшиите й скочих
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР