Всяка дама мечтае за добър съпруг, който да я подкрепя,

...
Всяка дама мечтае за добър съпруг, който да я подкрепя,
Коментари Харесай

3 зодии, които са идеалните съпрузи

Всяка дама мечтае за добър брачен партньор, който да я поддържа, обича и да бъде до нея в болест и здраве, в положително и в неприятно. Някои намират по-трудно добър брачен партньор от други по една или друга причина или на по-късен стадий от живота си. Може би това ще се промени откакто разберете кои зодии мъже са най-хубавите съпрузи.

Козирог – виновен брачен партньор, който ще ви обича безусловно. Ще му би трябвало малко време, с цел да ви допусне до себе си, само че създали го, ще бъде вечно. Той носи на ръце своята половинка. Козирогът е най-хубавата зодия за моногамна и сериозна връзка. Не изневерява, правилен към жена си. За него други не съществуват. Работохолик е и се труди неуморно за благополучието на своето семейство. Не е толкоз сантиментален, само че е гальовен, обаятелен, грижлив и благ. Не се държи необичайно, споделя възприятията си, няма потребност да гадаете какво си мисли, би трябвало единствено да го попитате. Проявява самообладание във всяка обстановка и балансьорът във връзката.

Телец – той е постоянен мъж, който не се опасява от брака и сериозните отношение, даже умишлено търси такива. За него фамилията е преди всичко и той прави всичко допустимо, с цел да направи половинката си щастлива. Той е предан и не поглежда настрана. Стреми се да способства за финансовата непоклатимост на семейство, даже да устоя половинката си, единствено и единствено да ѝ осигуря нужния комфорт. Той е добър слушател и постоянно ще откри време да разбере това, което ви тревожи или вълнува. Обича да прави изненади за своята брачна половинка като сантиментална вечеря или непланирано пътешестване. Подаръците също са негова пристрастеност. Влюби ли се, обича вечно. Верен и предат брачен партньор, който се отнася с жена си като кралица.

Рак – усмивката няма да слиза от лицето ви с подобен брачен партньор. Смело пази своята жена, грижлив, благ, влюбчив. Ракът е доста сензитивен и умее да разкрива прочувственото положение на своята половинка. За него няма секрети в това отношение. Той ще разбере, когато имате потребност просто да поговорите, когато ви е тъжно или когато сте щастливи. Ако сте заболели, ще се грижи за вас, ще ви обръща внимание и ще ви кара да се чувствате специфични. Той е най-хубавият ви другар, ухажор, брачен партньор. Винаги ще застане на ваша страна, ще ви поддържа и даде скъп съвет. Изисква само да говорите с нещо намерено, да не го лъжете и да сте почтени за всичко. Освен това мъжът Рак е добър хазаин, той не се плаши от работата вкъщи и държи да си поделя отговорностите със своята половинка. Това е значимо за комфорта и на двамата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР