Всяка бременна има нужда от приятел, който да я следва

...
Всяка бременна има нужда от приятел, който да я следва
Коментари Харесай

Приложението „Майко Мила! Бременна съм!“ – дигитален дневник и съветник


Всяка бременна има потребност от другар, който да я следва праволинейно през целия интервал на бременността и да я успокоява, че всичко ще бъде наред, да я поучава по какъв начин да се оправи с най-неприятните изражения на бременността, като киселините да вземем за пример, както и с съмненията дали ще бъде най-хубавата майка за своето дете. И в това време да ѝ прави деня по-лесен и прелестен, а понякога – и да я разсмива, тъй като и тя има потребност от малко смях в този живот, цялостен с хормони, газове и подозрения!

И тъй като Красимира и Елисавета от „ Майко Мила! “ знаят от персонален опит, че подобен другар няма, те... го сътвориха сами. Отново! И в този момент на драго сърце го показват и на вас – приложението „ Майко Мила! Бременна съм! “, един същински добър сателит през 9-те месеца, който ще гледа да не забравяте нито едно проучване, нито един значим обзор, само че и, също по този начин, да не забравяте да живеете обикновено и без много-много да се притеснявате ненужно.





Какво съставлява това приложение? Ами, като начало – това е един същински цифров дневник на бременната, в който най-важната информация за интервала на бременността е синтезиран и поднесен на наличен и елементарен език, с доста персонално отношение и грижа към всяка жена. Засегнати са всевъзможни тематики, които евентуално могат да изскочат в тревожната глава на бременната – от хранене, през спорт, придвижване, медицински въпроси, особености на всеки интервал, операции и прегледи.

Текстовете са съобразени с политиките и дейностите в българските лечебни заведения, само че са посочени и редица положителни практики, които са присъщи за най-хубавите международни образци в региона на родовата грижа и също биха могли да бъдат прилагани в България (например, разнообразни пози за раждане, процедури преди раждане, по какъв начин да преминем през естественото раждане и тн).

Функционалностите пък са много и все яки:

1. Възможност бременната да качи в приложението цялата документи, обвързвана с бременността - фотоси от ехограф, проучвания, резултати. Партньорът ѝ пък има опция да конфигурира препис на приложението на личното си устройство, с цел да може да бъде осведомен какво се случва с половинката му и също по този начин, при възможна обстановка или някакъв зародил риск, той да има достъп до бърза и съответна здравна информация и история, които да даде на лекуващите лекари. Така към този момент няма да има извинения от вида „ Ааа, тъй като не помня – по кое време ти беше терминът? “

2. „ Брояч “ на контракции и ритници – една функционалност, която оптимално улеснява и успокоява родилката, че държи „ под надзор “ протичащото се с нея и бебето изключително в последните седмици на бременността, а изчерпателната информация за това какво да носите в болничното заведение за раждането ще намерите в раздел „ Болнична чанта “ (която е добре да приготвите 2 седмици преди раждане и в случай че към този момент си забравяте и името на този стадий, тази функционалност ще ви е доста потребна!).

3. Развитието на бебето е визуализирано по прелестен метод, който разрешава на майката да си показа нагледно какъв брой е огромно то сега, както и какво се случва с детето ѝ във всеки стадий от развиването му.

4. За оптимално улеснение и с цел да си спестите обикалянето по магазини, в приложението има магазинна част, с хиляди артикули, както за бременната, по този начин и за новороденото. Само си лежите на дивана и си цъкате умерено в телефона – кеф!

Приложението е плод на напъните на целия екип на уеб страницата „ Майко Мила! “, комбинирано с напъните на външни консултанти и експерти. Освен персоналния опит на персоналните бременности на създателките на приложението, които до излизането на приложението имат общо 4 деца, сега на основаването третият член на екипа също минава през интервал на бременност и отразява всичко настоящо.

Стилът на текстовете в приложението е в познатия дух на Майко Мила! и всеки от тях има персонално отношение и личен метод, с цел да може бременната да се усеща "в свои води ".

Това, несъмнено, надалеч не са всички преимущества на приложението, само че повече за нея ще разберете сами, когато си я свалите за своя Iphone или Android в съответния Store на телефона Ви.

Майко Мила! Бременна съм! Обещава да бъде ваш неразделен другар и душеприказчик до края на бременността ви и в никакъв случай, в никакъв случай не да ви се сърди, в случай че в 12 през нощта му признаете, че доста ви се яде любеница със сладолед! Приложението може да бъде изтеглено и от двата онлайн магазина Apple store и Гугъл play изцяло гратис за първите три месеца от бременността на всячески жена, с цел да ревизирате дали ви подхожда.

Майко Мила! Е уебсайт, основан през 2016 година, в поддръжка на всички майки, за да сложи техните прекарвания и безредици преди всичко, да ги развесели и да им каже, че не са сами в това, което претърпяват и завоюва премията Блог на годината за 2018г. Създателките му Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова са известни в блогосферата и обществените мрежи, а предходната година взеха и премията Жена на година на списание GRAZIA в категория Интернет. Двете са създателки и на обществената идея ОлеМале, в поддръжка на майки на деца с увреждания, с която пък завоюваха последния сезон на най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп – ПРОМЯНАТА, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР