Встъпителните изявления започнаха в четвъртък в процеса срещу оръжейника на

...
Встъпителните изявления започнаха в четвъртък в процеса срещу оръжейника на
Коментари Харесай

Оръжейникът „Rust“ е бил „небрежен“ и е оставил оръжия и амуниции да лежат около снимачната площадка, казват прокурорите на съдебните заседатели

Встъпителните изказвания започнаха в четвъртък в процеса против оръжейника на „ Rust “ Хана Гутиерес-Рийд, която е упрекнат в непредумишлено ликвидиране и подправяне на доказателства при съдбовната пукотевица на снимачната площадка на операторката Халина Хътчинс.

42-годишният Хътчинс беше погубен на 21 октомври 2021 година по време на фотосите на „ Rust “ в ранчото Bonanza Creek в окръг Санта Фе, Ню Мексико. Актьорът Алек Болдуин репетираше с реквизитен револвер за сцена, когато револверът гръмна, убивайки Хътчинс и рани режисьора Джоел Соуза.

Случаят се концентрира върху това по какъв начин муниции са намерили пътя си върху снимачната площадка на кино лентата и в револвера, държан от Болдуин. Въпреки че Болдуин твърди, че не е натиснал спусъка, револверът е изстрелял патрон.

26-годишният Гутиерес-Рийд дава отговор за оръжията на снимачната площадка на уестърн кино лентата, в който взе участие Болдуин. Тя е изправена пред до три години затвор, в случай че бъде наказана и по двете обвине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР