Вследствие на възражения на асоциацията за дрехи втора употреба, че

...
Вследствие на възражения на асоциацията за дрехи втора употреба, че
Коментари Харесай

Търговците на дрехи втора ръка настръхнаха

Вследствие на възражения на асоциацията за облекла втора ръка, че възможен мораториум върху вноса на отпадъци ще попречи на бизнеса им, министър председателят Бойко Борисов успокои, че не става въпрос за импорт на облекла.

„ Боклуци са това, което виждате в Бобов дол, на пристанището във Варна, в Плевен, и мисля, че всички би трябвало да приветстват дейностите на  полицията, министерствата, прокуратурата, това да бъде разрушено. Въобще не е ставало въпрос за тази асоциация и за този проблем. Няма по какъв начин, сега съм разпоредил, криминалистите изземват пепелината от ТЕЦ-овете, тъй че в случай че някой е горил, от пепелината ще хванем какво са горили “, сподели министър председателят на днешната среща в Министерския съвет за търсене на решение за водната рецесия в Перник.

Бойко Борисов удостовери, че работят засилени ограничения за внасяния от Италия отпадък. Активизирана е цялата система за надзор.

„ И на митниците сме разпоредили, и за инспекция на влаковете, и на контейнерите. И виждате към този момент по какъв начин под паника ги изкарват, хвърлят по улиците и бягат. По цялата страна ДАНС, Министерство на вътрешните работи се занимават с тази работа “, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР