Вследствие на действия на украинската армия руски снабдителен кораб в

...
Вследствие на действия на украинската армия руски снабдителен кораб в
Коментари Харесай

Руски кораб в Змийския остров е в пламъци след действия на украинската армия

Вследствие на дейности на украинската войска съветски продоволствен транспортен съд в Змийския остров е бил обзет от пожар. Това заяви представителят на военната администрация в Одеса Сергей Братчук.

Не се прецизира какви тъкмо са били дейностите на украинците, само че информацията е публично доказана, предават специфичните ни пратеници в Одеса Александър Марков и Станислав Златев, съобщи Българска национална телевизия.

Продължава борбата за Донбас. При ракетни офанзиви и обстрел към Сумска и Черниговска област са починали четирима души. Русия нанесе и четири ракетни удара по петролната рафинерия в Крименчуг. Рафинерията е поразявана от същите ракети и по-рано в хода на войната.



От петролната база към този момент обявиха, че няма да могат да възстановят активността си до края на годината, което значи, че евентуално енергийната рецесия в Украйна ще се задълбочи.

По-рано през днешния ден екипът ни посети с. Плоское, на 50 км източно от столицата Киев. Хората там описаха по какъв начин 10 дни са живели с съветските бойци, влезнали в селото.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР