ВСирия 90 на сто от хората живеят в бедност -

...
ВСирия 90 на сто от хората живеят в бедност -
Коментари Харесай

Жозеп Борел: Всички в Сирия живеят в бедност

ВСирия 90 на 100 от хората живеят в беднотия - това значи всички , съобщи висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел. Той откри тази заран в Брюксел шестата конференция, отдадена на бъдещето на Сирия.

Борел заяви, че Европейската комисия е отпуснала за тази година 1,56 милиарда евро за сирийските бежанци и разгласи, че същата сума ще бъде предоставена и за следващата година. Той прикани участниците в конференцията към благотворителност. Знам, че има известна отмалялост 12 години след началото на спора, публичното внимание не може да следи повече от една рецесия, само че не изоставяйте Сирия, прикани Борел.

Той заяви, че Европейски Съюз няма да облекчи глобите против режима на сирийския президент Башар Асад . По неговите думи Европейски Съюз ще обезпечи средства за следвоенното възобновяване на Сирия, единствено откакто се контракти политическо решение на спора и в страната бъдат подхванати същински промени.

Борел изрази вяра скоро до има условия за несъмнено и почтено завръщане на сирийските бежанци назад в Сирия. Да не губим вяра, че тези хора ще могат да се върнат непринудено в своята татковина, добави той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР