Всичко започва през юни 2016 г., когато майката на Джорджия

...
Всичко започва през юни 2016 г., когато майката на Джорджия
Коментари Харесай

Джорджия Фурлан – красивият модел със синдром на Даун

Всичко стартира през юни 2016 година, когато майката на Джорджия споделя фотоси на щерка си във Фейсбук. Не след дълго този пост, който имал за цел да даде вяра и на други деца със синдрома на Даун, надвишава хиляда „ лайкове “ и по този начин момичето се трансформира в същински инфлуенсър.
Забелязват я и хората от стилния отрасъл – Джорджия получава оферти от няколко фотоагенции.
Тогава майка й Рубия си дава сметка, че нейната щерка тийнейджърка има естествената дарба да се показва добре като модел, както и същинска пристрастеност към стилния подиум.
Така единствено на 15 години момичето от щата Санта Катарина може да се похвали, че популяризира известни бразилски марки облекла и бижута, като демонстрира, че и хората с Даун са способни да реализират триумфи. И всичко това се случва след сериозен здравословен проблем – единствено на пет месеца е диагностирана с рядко сърдечно заболяване, следва незабавна и комплицирана интервенция.

А битката с предразсъдъците се появява по-късно, когато би трябвало да сменя няколко учебните заведения поради компликации в общуването с другите деца. В отговор на всичко това майка й я предизвиква да развива гениите си, да придобива самочувствие и убеденост. „ Танцувахме, пеехме и свирехме доста вкъщи “, споделя Рубия, в изявление за британския вестник The Sun – едно от няколкото, които с Джорджия дават, откакто триумфът й става интернационален. „ Тя чертае нови проекти: да се утвърди като актриса и певица. И кой знае? Аз постоянно й дублирам, че в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля и че нищо не е невероятно “, споделя гордата майка. Навремето тя се отхвърля от кариерата си, с цел да се посвети на Джорджия, когато схваща, че има синдром на Даун. „ Новината ни изненада. Признавам, че в оня миг бях изпълнена със комбинация от горест и неустановеност “, спомня си тя.

Въпреки това нейната отдаденост и непрестанно поощряване разрешават на детето да развива умения, които да го отличават от останалите. „ За да поощрим най-голямата й фантазия да стане актриса или певица, влагаме в курсове по актьорско майсторство и пеене “, споделя Рубия. Тя се надява, че това, което реализира щерка й, ще даде вяра и на други родители и деца, които живеят с тази генетична особеност.
„ Моят съвет е в никакъв случай да не се отхвърлят. Продължавайте да се борите и да преследвате фантазиите си, тъй като нищо не е невероятно. Просто би трябвало да обичаш, да вярваш и да се бориш, с цел да го превърнеш в действителност “.

И най-после за последното достижение на Джорджия тази година – тя показа Бразилия на Global Social Awards (Глобални обществени награди), които се дават за гений, креативност и автентичност на инфлуенсъри, които въодушевяват своите почитатели, и имат позитивно влияние в обществените медии. Наградите са в четири категории, като всеки инфлуенсър може да бъде номиниран единствено в една, а гласуването се прави в уеб страницата на организацията.
След няколко месеца гласувания и 120 000 почитатели в Instagram, Джоржия съумява да се подреди измежду финалистите в категорията Rising Star (изгряваща звезда). Да й пожелаем последващи още по-големи триумфи. Освен Джорджия, Бразилия бе показана също от Паула Антонини, модел, водеща и публицист. Тя е на 24 години, през 2015 година претърпява злополука и се постанова да ампутират крайници й. Паула се състезава в категорията Social Impact & Change (социално влияние и промяна) и зае първо място.
Инфо: seen.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР