Всичко започнало със страшната диагноза множествена склероза, която му лепнал

...
Всичко започнало със страшната диагноза множествена склероза, която му лепнал
Коментари Харесай

България Изтръпна След Това, Което Чу За Слави Трифонов! Черна Диагноза! Самоубийство!

Всичко почнало със страшната диагноза множествена склероза, която му лепнал невролога доктор Цанков от болница „ Света Анна ”. След като чул присъдата на доктора, Слави бил на ръба на отчаянието и обмислял по какъв начин да се гръмне, с цел да постави завършек на кошмарите си, написа " Уикенд "

„ Бях се отписал. Не мислех да очаквам - бях съществено решил да се гръмна. Събирах единствено храброст за това ”, признава Слави. Докато събирал храброст, сестра му Петя, която е медицински кадър, се усъмнила във съдбовната диагноза на доктор Цанков. Каката на Трифонов го изпратила неотложно на обзор при други лекари.

„ Пратиха ме на куп още безумни проучвания, на които аз се подлагах с мазохистична пристрастеност. Кои от кои по-мъчителни. Почнах полека-лека да излизам от фаза. Какво ми е коствало, единствено аз знам. И най-близките към мeн. Имах единствено сестра ми Петя. 6 години е по-голяма от мен, само че не просто живеем в едно и също време. В най-тежки мигове от моя живот съм знаел, че постоянно мога да се опра на нея, да разгадавам за всичко ”, признава през днешния ден Слави.

„ Той е неприятен човек и неприятен лекар. Какво можеш да направиш против него? Официално какво?! Той наруши даже клетвата да не разяснява пациентите си. Сума ти хора след това ми споделиха, че продължава да разправя наред измежду сътрудниците си, че аз съм болен. Сигурно му е доста неприятно, че още не съм се парализирал, или още не съм починал. Съжалявам... какво може да се направи публично, по законов път? Да му взема практиката?! Как? Да го натопя на някаква комисия?! Това са морални неща, за тях няма доказателства. Той си твърди, че съм болен ”, пали се Слави. За да получи някакво отмъщение за неверната диагноза, шоуменът споделя трагичната история в биографичната си книга „ За стърчането ”, написана от Любен Дилов-син.

Според Дългия 99 % от хората в България живеели примирени с обстоятелството, че няма никакво отмъщение. Той обаче бил от оня един %, който не се помирявал и търсел правдивост. „ Независимо в какво публично състояние съм. По стомах ще се повличам, само че ще има правдивост. Поне в дребния кръг от хора към мен, в случай че не в цялата страна. Пък дано ми викат, че съм мутра... ”, пали се шоуменът от Учиндол.

Къци Вапцаров се подигра грубо на Слави!

Един от най-кошмарните моменти в живота му с неверната диагноза тотално проченила живота му. Слави отишъл на доктор поради нищожен здравословен проблем. „ Докторът незабавно ме позна и сподели: „ Гледах ви по малкия екран. Според мен имате едно доста рядко заболяване ”. И ми слага диагноза, за болест, която мъчно се лекува. Без подозрения! Това е все едно да отидеш на доктор, тъй като те боли главата, той да те огледа и да ти каже: „ Охоо, пич! Ти си имал израстък в мозъка, бе! ” Ей по този начин, без всевъзможни по-задълбочени прегледи. Без проучвания. Този човек ми промени живота. Тотално! Прати ме при някакъв различен лекар, който незабавно удостовери диагнозата. И аз клекнах. Сгънах се като дърводелски метър. Тази болест е един от мистичните ужаси на века! Страшна. Бях се отписал. Не мислех да очаквам – бях съществено решил да се гръмна. Събирах единствено храброст за това. Отново сестра ми изигра ролята на положителната самодива. Тя беше тази, която се усъмни, тъй като е медицински кадър, откри други доктори; пратиха ме на куп още безумни проучвания, на които аз се подлагах с мазохистична пристрастеност. Кой от кой по-мъчителни. Почнах полека-лека да излизам от фаза. Какво ми е коствало единствено аз си знам, и най-близките към мен... Истината – разбра се след това, с прясно обръсната глава бях карал моторна шейна на Боровец. Настинал ми някакъв нерв. Лицев. Дава признаци, близки като тези на една страшна болест. Но не можеш да гръмнеш някого ог упор с сходна диагноза, без да си го изследвал. Пък и да е правилно, по този начин ли се споделя?! Така ли се постъпва?! ”, гневи се Дългия.

Когато схванал, че освен е станал жертва на лекарска неточност и е бил на крачка да постави завършек на живота си, с цел да се избави от тъгите на страшната диагноза, Слави бил като захласнат от мисълта доктор Цанков да получи отмъщение. „ Направих си специфичен патрон за револвера. Един „ Магнум 357 ”. Извадих капсата и барута от патрона, и сложих още веднъж патрона. Външно изглеждаше безусловно като същински, само че не може да гръмне. Идеята ми беше да го хвана този лекар, да го изведа край София и да си поиграем на съветска рулетка. Може да гръмне, може и да не гръмне... Той е неприятен човек! Доктор Ц. е неприятен човек и неприятен лекар. Какво можеш да направиш против него? Официално какво? Той наруши даже клетвата да не разяснява пациентите си. Сума ти хора след това ми споделиха, че продължава да разправя наред измежду сътрудниците си, че аз съм болен. Сигурно му е доста неприятно, че още не съм се парализирал, или още не съм починал! Е, къде е възмездието за някой подобен? Какво да му направиш, в кой съд да го осъдиш? Сега ще кажа името на този лекар, трансформирах си мнението. И не тъй като желая да му отмъстя. Просто, тъй като различен може да попадне при него. Някой, който не може да се отбрани. Казва се Цанков, доктор Цанков, невролог от болница „ Света Ана ” – това е някогашната клиника за задгранични жители, среща се зад Окръжна болница... ”, пали се Трифонов.

Психотерапевтът доктор Димитър Чакъров, някогашен народен представител, се оказал индивида, който освен, че му оказал помощ да излезе от бездънната бездна и да се съвземе от шока поради сбърканата диагноза, само че и го убедил да не търси отмъщение от доктор Цанков. Д-р Чакъров дни наред убеждавал шоумена да се откаже от желанието си да търси възмездие.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР