Всичко започна от българската състезателка по художествена гимнастика Катрин Тасева,

...
Всичко започна от българската състезателка по художествена гимнастика Катрин Тасева,
Коментари Харесай

В художествената гимнастика днес: Топка, бухалки и... тоалетна хартия

Всичко стартира от българската състезателка по художествена гимнастика Катрин Тасева, която провокира почитателите си в обществените мрежи да тестват детайли от комплицираните съчетания с... тоалетна хартия.
Ден 6 под карантина: Разходка из " залата " на Владинова (ВИДЕО) Грацията сподели къде поддържа формата си
И доби приключен тип при трикратната международна шампионка Дина Аверина. Рускинята одобри доста съществено предизвикването да си служи с най-актуалния артикул, който бързо изчезва от магазините по целия свят във време на пандемия поради разпространяването на ковид.

Тя размени нормалните уреди - топка, бухалки, обръч, лента и въже, с тоалетната хартия и изигра съвсем цяло комбиниране с нея.
Вижте тази обява в Instagram.
Если бумажная работа, то только такая

Публикация, споделена от Arina and Dina Averins️️️️️ (@arishadina1998) на Мар 21, 2020 в 11:40 PDT

Пируети, завъртания, подмятания... 21-годишната Дина ги извършва със същата прелест, с която завоюва своите 13 златни медала от международни шампионати (3 в многобоя и 10 на обособените уреди).

Въпреки разпространяването на ковид по света, Дина и нейната сестра-близначка Арина не престават с подготовката. Заради пандемията беше отсрочено европейското състезание по художествена гимнастика в Киев. То трябваше да се организира от 21 до 24 май.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР