Всичко в тази Вселена носи вибрации, включително думите, които казвате.

...
Всичко в тази Вселена носи вибрации, включително думите, които казвате.
Коментари Харесай

10 мощни утвърждения

Всичко в тази Вселена носи трептения, в това число думите, които казвате. Думите могат да се употребяват за шерване на история, за молитва или за изложение на някоя истина. Могат да се употребяват и за излекуване посредством изговаряне на утвърждения.

Утвържденията са къси, положителни и вдъхновяващи основни думи, които носят мощни лечебни трептения, и могат да оказват помощ да освободите тялото, мозъка и душата от всевъзможни напрежения.

Тези думи имат способността да трансформират мисленето и да рестартират система от убеждения, които са били надълбоко потопени в подсъзнанието ви. Традиционната процедура счита, че би трябвало да се повтарят утвържденията 125 хиляди пъти, с цел да стигнат и до най-отдалечените кътчета на душата. Това наподобява плашещо, само че даже да четете утвържденията по няколко пъти дневно, седмица, месец и ще можете да измененията някои аспекти от живота си.

Ето няколко значими утвърждения:

1. Знам, че всички ме обичат и поддържат през целия ден

Прочетете това одобрение три пъти мощно на глас или безшумно на себе си – като първото нещо, което вършиме сутринта, или съгласно потребностите ви. Когато казвате това, кръстосайте ръце и се прегърнете сами като сложите дланите на раменете си.

2. Това също ще премине

Прочетете това одобрение седем пъти или безшумно в себе си в сложни интервали от живота, когато преминавате през мъчителни страсти.

3. Оставям грижите си на Вселената

Прочетете това одобрение три пъти на глас или безшумно в себе си толкоз постоянно, колкото се нуждаете. Представете си, че сваляте тежкото си задължение и го предавате на Вселената, тъй че да се погрижи за вас.

4. Избирам да се усещам добре всеки ден

Прочетете това одобрение три пъти на глас или безшумно в себе си, до момента в който се гледате в огледалото.

5. Аз съм тъкмо там, където би трябвало да бъда

Прочетете това одобрение три пъти на глас или безшумно в себе си. За нас е значимо да бъдем на своето място, да спрем да се лутаме, което ни пречи да се движим напред, да си сложим начална точка и да продължим напред.

6. Пускам своето минало и си прощавам

Прочетете това одобрение пет пъти на глас или безшумно в себе си с ръце, поставени в региона на сърцето. Освободете се от остарели паники и негативни страсти, от това, което сте претърпели, и ще престанете да превличате отрицателни сюжети. Когато си простите, вие ще станете съразмерен човек и ще спрете да се фокусирате върху отрицателното.

7. Всичко, което ми би трябвало за излекуване, е към този момент в мен

Прочетете това одобрение пет пъти на глас или безшумно в себе си, поставяйки ръцете на сърцето си. Не можете даже да си визиите какъв капацитет се крие във вас.

8. Всичко постоянно се развива в моя изгода

Прочетете това одобрение три пъти на глас или безшумно в себе си. Винаги би трябвало да знаете какво желаете и тогава пространството ще стартира да ви дава варианти.

9. С лекост сътворявам живота, който обичам

Прочетете това одобрение шест пъти на глас или безшумно в себе си.

10. Взимам всички решения в живота си с обич

Това одобрение се чете след или по време на медитация. Правете го в усамотение в спокойна среда. Направете три-четири вдишвания с ръце на сърцето. Повторете утвърждението на разум единадесет пъти. С обич можете да изчистите пътя си и да дадете сила за реализиране на замисленото. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР