Всичко в България се политизира. Досега управляващите, сега опозиция, раздуват

...
Всичко в България се политизира. Досега управляващите, сега опозиция, раздуват
Коментари Харесай

Гарелов: Борисов се опитва да атакува Радев персонално, другите работят по партийна линия

" Всичко в България се политизира. Досега ръководещите, в този момент съпротива, раздуват въпроса с пандемията, с цел да притеснят хората и да не излязат да гласоподават. Пропагандата на ГЕРБ и Движение за права и свободи, те си разпределиха функциите - Бойко Борисов се пробва да нападна президента Румен Радев персонално, другите работят по партийна линия - пробват се да вменят на служебното държавно управление всички отговорности за това, което тежи на народа ни - цени, инфлация, ваксини ". Това разяснява пред БНР журналистът Иван Гарелов.

Според него служебното държавно управление не би трябвало да се опасява да смени министъра на опазването на здравето поради Коронавирус ситуацията в страната.

" Цялото държание на партиите демонстрира, че не ги интересуват вълненията на хората. Но в полза на това да се показват добре на изборите партиите ще преориентират тактиката си съгласно мощната Коронавирус вълна ", добави Гарелов в предаването " 12+3 ".

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР