Всичко тръгва от YouTube и Джонатан Маркъс, който решава да

...
Всичко тръгва от YouTube и Джонатан Маркъс, който решава да
Коментари Харесай

Пържена вода – веганският деликатес, който може да ви убие (ВИДЕО+СНИМКИ)

Всичко потегля от YouTube и Джонатан Маркъс, който взема решение да направи неповторим опит

През 2016 година,се появи нова хранителна наклонност, която стана супер известна в мрежата. Става дума за така наречен деликатес „ Дълбоко пържена вода “, за който обаче става все по-ясно, че може да е доста рисков за консумация.

Всичко потегля от YouTube и Джонатан Маркъс, който взема решение да направи неповторим експертимент и да изпържи вода. За да направи пърженето на водата допустимо, той употребява калциев алгинат като мембрана, която да задържи водата, а по-късно я овалва в панировка.

Важно е да се означи обаче, че категорично предизвестява хората да не пробват това вкъщи, показва каналът  във vbox7.

Нещо повече, той не е считал концепцията си за добра, като даже основава събитие, озаглавено „ Stupid Shit No One Needs and Terrible Ideas Hackathon 2.0 “ ( което в превод значи: „ Глупост, от която никой не се нуждае, почтена за хакатон за ужасни хрумвания 2.0 “). Въпреки това, въпреки всичко взема решение да опитва дали е допустимо да изпържи водата и… съумява.

 

Джонатан споделя в канала си, че това е потенциално опасно. Ако водата протече, до момента в който сферата се пържи в горещо олио, тя може да избухне и да изхвърли гореща лой на всички места. „ Не пробвайте това вкъщи, без да сте взели нужните защитни ограничения. Не консумирайте продукта, до момента в който не се е охладил добре, защото в противоположен случай може да се изгорите. Пък и крайният резултат не е изключително апетитен “, споделя той.

В ерата на TikTok обаче, консуматори подхванаха тази „ наклонност “, като по този начин я разпространяваха в допълнение. Учени обаче поучават хората да не употребяват пържената вода, тъй като е рискова за здравето.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР